Romaniassa erikoinen korisfarssi – kumpikaan joukkue ei halunnut voittaa U16-sarjan ottelua

U16-sarjan korisfarssi Romania / Pallomeri.net

Romaniassa poikien koripallon U16-sarjan ottelusta muodostui hämmentävä näytelmä, kun kumpikaan ei halunnut voittaa peliä.

Pari viikkoa sitten Romaniassa nähtiin todellinen koripallofarssi, kun U16-sarjan ottelu Ingerii Baniei Craiovan ja ABC Lynx Ploiestin välillä muuttui kilpailuksi siitä, että kumpi joukkue välttelee voittoa onnistuneemmin. Ottelun ensimmäinen neljännes oli vielä suhteellisen normaalia, joskin tehotonta peliä. Pistemäärä laski entisestään toisella neljänneksellä, mutta vasta kolmannella neljännekselle alkoi tapahtua kaikkialla muualla paitsi tulostaululla.

Mediatietojen mukaan ottelun voittajalle oli tiedossa seuraavalla kierroksella todella kova vastustaja, joten molemmat yrittivät pelata huonosti ja välttää kaikin keinoin pahaksi tiedetyn vastuksen. Nuorukaiset keksivätkin mitä erilaisempia keinoja olla tekemättä koreja ja yrittipä eräs Ingerii Baniein pelaaja tehdä jopa omaa koria, mutta tuomari hylkäsi sen oitis.

Ottelun striimaaja ilmeisesti kyllästyi näkemäänsä ja Youtubeen tehty striimi katkeaa hieman ennen kolmannen neljänneksen loppua. Siihen mennessä neljänneksen aikana oltiin tehty yksi ainoa piste. Ottelun toiselle puoliajalle lähdettiin Lynxin johtolukemista 24-21 ja Lynx voitti ottelun lopulta pistein 28-26. Molemmat joukkueet osuivat ”hieman” paremmin koriin muissa otteluissaan.

Ingerii Baniei Craiovan pelaajalta nähtiin kenties Romanian U16-sarjan kaikkien aikojen huonoimmat vapaaheitot:

Näin pysähtyy eräs ABC Lynxin ”hyökkäyksistä”:

Ingerii Baniein pelaaja yritti jopa oman korin tekemistä, mutta tuomari ei sitä hyväksynyt:

Katso myös: Meksikolainen baseball-tuomari poistettiin kentältä kesken pelin tukevan humalatilan takia