Video: Färsaarelaisfutari rikkoi maailmanennätyksen – hattutemppu pelkillä vapaapotkuilla kahdeksaan minuuttiin

Video: Färsaarelaisfutari rikkoi maailmanennätyksen – hattutemppu pelkillä vapaapotkuilla kahdeksaan minuuttiin

Färsaarelainen jalkapalloilija Adrian Justinussen teki uuden maailmanennätyksen paukuttaessaan kaikkien aikojen nopeimman vapaapotkuhattutempun.

Vain harva urheilija pääsee urallaan rikkomaan maailmanennätyksen, mutta nyt 21-vuotias färsaarelaisjalkapalloilija Adrian Justinussen tietää miltä se tuntuu. Hän teki vapaapotkuhattutempun eli kolme maalia vapaapotkuilla kahdeksan minuutin sisään ja pisti tempullaan ennätyskirjat uusiksi.

HB Torshavnia edustava Justinussen mätti neljä maalia Färsaarten pääsarjan ottelussa AB Argiria vastaan ja kolme ensimmäistä tulivat siis vapareista. Ensimmäisen vapaapotkumaalinsa Justinussen tälläsi kahdeksan minuutin pelin jälkeen. Seuraavan hän pamautti 12. minuutilla ja uusi maailmanennätys oli totta jo 17. minuutilla.

Justinussen iski avausjaksolla vielä neljännenkin kerran osuttuaan 21. minuutilla rangaistusalueen sisältä. Neljän osumansa lisäksi Justinussen kirjautti yhden maalisyötön, joten kentän kuninkaasta ei ollut minkäänlaisia epäilyksiä, kun Torshavn vei pinnat maalein 5-0.

Aiempi maailmanennätys oli serbialaislegenda Sinisa Mihajlovicin hallussa. Hän onnistui latomaan kolme vapaapotkumaalia 23 minuutin sisään Lazion paidassa vuonna 1998 Serie A -ottelussa Sampdoriaa vastaan.

Adrian Justinussen teki sunnuntaina uuden maailmanennätyksen:

Tsekkaa myös: Klassikkovideo: Venäläispuolustaja nappasi yhden futishistorian huikeimmista torjunnoista

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut