FanTeam tarjoaa joululahjoja fantasyfutis -turnauksisista!

Yksi jouluaatto on saatu taas päätökseen, ja eilen pelattiin myös perinteinen Boxing Dayn brittifutiskierros. Draamaa riitti kerrakseen, kun huippujoukkueet kompuroivat yksi toisensa jälkeen. Leicester, Arsenal ja Man United ottivat lukua yhteismaalein 7-0, eikä Mourinhon kengittänyt Chelsea pystynyt myöskään voittoon edes kotikentällään. FanTeam tarjosi mahtavan €2000 fantasyfutis-takuupotin eilen, mutta huomisesta alkaen on jaossa taas tuhansia euroja!

Tuleva viikko tarjoaa paljon fantasyfutis -turnauksia!

Joulun jälkeinen viikko onkin brittifutiksessa vuoden kiireisintä aikaa, ja uusi Valioliigakierros pelataankin jo huomenna. Tarjolla on €1000 pääturnaus sekä paljon muita pienempiä pelejä. Tiistaina on vuorossa herkullinen Leicester-ManCity, josta on myös avattu jo nyt €200 takuupotti. Keskiviikkona on Sunderland-LFC matsin lisäksi Espanjassa €250 takuupotti sekä La Liga Freeroll! Englannin ja Espanjan pääsarjojen lisäksi joululomien aikaan pelataan myös Championshipin ja Skotlannin pääsarjan turnauksia. Turkin Super Lig jatkuu myös huomiseen asti, jonka jälkeen sarja siirtyy vajaan 3 viikon tauolle. Bundesliiga on jäänyt tauolle jo reilu viikko sitten, ja palaa tarjontaan vajaan kuukauden päästä.

Muista myös KHL! Tarjolla on joka päivä €150 (€10 buyin) sekä €50 (€3 buyin) pääturnaukset + muuta sälää. KHL:ssä pelataan vielä 30.12 saakka, jonka jälkeen on viiden päivän tauko. Turnauspotit lähtevät kovaan nousuun kunhan saadaan venäläiset myös mukaan näihin karkeloihin!

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista (ja nyt myös uutuutena fantasykiekko), niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos tuhansia euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futis- ja jääkiekkotietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen. Tarjolla on lisäksi mahtava 200% ensitalletusbonus: saat bonusrahaa aina 500 euroon asti!

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis