FantasyFutis: Uusille asiakkaille ilmaislippu 750€ Valioliiga-turnaukseen!

Valioliiga-turnaus | Pallomeri.net
Valioliiga-turnaus | Pallomeri.net

Saimme käsiimme ilmaisia pääsylippuja tulevan viikonlopun Valioliiga-turnaukseen, jotka jaamme nyt uusille sivujemme kautta rekisteröityneille asiakkaille. Kyseisen Valioliiga-turnauksen pääpotissa on 750€, joten nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä käsiksi isoihin rahoihin. Pelilippu aktivoituu pelitilille, kun uusi käyttäjä on rekisteröitynyt Pallomeri.net -sivujen kautta FanTeam.comiin (Esim. TÄSTÄ).

Pääsylippuja on tarjolla kaikille, jotka rekisteröityvät kauttamme FanTeam.comiin lauantain 12.9. aikana. Pelaajat saavat 5€ arvoisen lipun Valioliiga-turnaukseen, jonka pääpotti on €750. Lisäksi FanTeamin sivuilta löytyy myös 300€ palkintopotin sisältävä freeroll -turnaus Valioliigaan, joten ilmaiseksi on mahdollisuus päästä kiinni pienempiinkin voittorahoihin.

Myös meidän oma joukkue on mukana turnauksessa. Joukkue kantaa ylpeästi Sergio Ramos -nimeä, joten kyseessä on melkoisen vaikeasti päihitettävä jengi.

Mainos alkaa:

TEAM SERGIO RAMOS

Koska Sergio Ramos on yksi maailman parhaista puolustajista, osaa hän myös managerin hommat kuin vettä vaan. Tulevalle Valioliiga-kierrokselle onkin äärimmäisen helppoa tällä tietotaidolla rakentaa paras mahdollinen ryhmitys.

Jengin selkärankana on luonnollisesti Manchester Cityn pelaajat, koska joukkue ei luultavasti häviä kuluvalla kaudella peliäkään. Hart maaliin, hyökkäävä laitapakki Kolarov puolustukseen ja jälleen tasonsa löytänyt Yaya Toure keskikentän sydämeen. Vaikka Crystal Palace onkin aloittanut kauden erinomaisesti, ei heillä ole palaa Cityä vastaan.

Myös Arsenalin pelaajia on hyvä ottaa muutama, koska vastassa on Stoke kotona. Hyvin kauden aloittanut Monreal puolustukseen ja härkä Oxlade-Chamberlain keskikentälle. Miehen pitäisi lontoolaisten loukkaantumishuolien keskellä saada peliaikaa.

Loput ukkelit on sitten kauden hyvin aloittaneiden joukkueiden avainpelaajia, jotka ovat liekeissä. Poislukien tietysti ManU:n Wayne Rooney. Englannin maajoukkueen maaliennätyksen viikolla tehnyt Rooney otetaan kuitenkin jengiin, koska Everton-kasvatti vihaa Liverpoolia ja täten varmasti paukuttaa Puppeleiden verkkoon maalin tahi kaksi.

sergio_ramos_team

Miten osallistut?

1. Mene FanTeam.com -sivulle Pallomeri.net -sivuston kautta. Voit siirtyä FanTeamiin esimerkiksi tästä linkistä.

2. Rekisteröidy uutena asiakkaana FanTeamiin.

3. Saat automaattisesti 5€ arvoisen ilmaislipun 12.9. alkavaan Valioliiga-turnaukseen, jonka palkintopotti on 750€. Osallistuminen päättyy lauantaina klo 14:45.

Lisää FanTeamista ja FantasyFutiksesta voit lukea sivuillamme löytyvistä artikkeleista:

–> FantasyFutis: Yleisiä pelivinkkejä aloittaville pelaajille

–> FanTeam.com – päivittäisen FantasyFutiksen koti

–> Mitä on Daily Fantasy Sports (FantasyFutis)

–> Kaikki sisältö FantasyFutiksesta ja FanTeamista

Kokoa oma FantasyFutis -joukkueesi!

Oman FantasyFutis-joukkueesi saat kasattua FanTeam.com -sivustolta, johon pääset helposti tästä –> FanTeam.com

Tarjolla on loistavia turnauksia ja pelejä joka päivä. Mukana myös Pallomeri.netin nimikkoturnaukset joka viikko!