Fantasyfutis-faneille paljon rahaa jaossa keskiviikon Mestarien Liigassa!

FanTeam | Pallomeri.net
FanTeam | Pallomeri.net

Mestarien Liigan 2. ottelukierros käynnistyi eilen, ja tulostaululla nähtiin yksi jos toinenkin pommi. Tosin, Barcelona onnistui kääntämään orastavan tappion viime hetkillä 2-1 voitoksi Leverkusenia vastaan. Arsenalin kotitappio ja Baten 3-0 taukojohto olivat kuitenkin aikamoisia yllätyksiä. Chelsean alamäki ei myöskään taittunut, vaan tuloksena oli jälleen tappio: Porto hoiti homman kotiin 2-1, ja mm. pelaajt kuten Terry, Matic ja Hazard aloittivat matsin penkiltä.

FanTeam.com fantasyfutis-tarjonta oli mahtavaa jo eilen, mutta paranee entisestään tälle päivälle. Champions Liigaan on tarjolla perätin €1700 edestä takuupotteja! Eilisillan €500 pääturnauksen potti nousi aina €670 saakka, joten tarjolla voi hyvin olla yli €2000 edestä kisailtavaa. Mikä hienointa, niin pääturnauksessa saatiin kolmoisvoitto Suomeen! Käyttäjä ‘Ugada’ teki vielä huiman tempun: mies voitti koko roskan ja sai lisäksi toisen jenginsä sijalle 2 😮 Kyseessä oli lisäksi kaksi täysin erilaista joukkuetta, joten vaatii aikamoista taitoa valita 2 joukkueellista pelaajia ja saada molemmat 134 pelaajan turnauksessa kärkeen. Tässä voittanut yhdistelmä:

FanTeam €670 UCL-turnauksen voittanut joukkue

Tämä joukkue on myös hyvä esimerkki siitä, miten saat mukaan jättisuosikin erittäin kalliin hyökkääjän. Moni jätti Lewandowskin eilen pois, koska ei halunnut uhrata 2-3 muuta pelaajaa korkean hinnan vuoksi. Mutta nyt kannatti maksaa – olisiko tämän päivän idea yhdistää CR7 esim Astanan puolustajien kanssa?

Illan pääturnaukset Mestarien Liigassa:
* €500 takuupotti, joka sisältää Astana-Galatasaray (huom. alkaa jo klo 19:00 Suomen aikaa)
* €250 takuupotti, jossa mukana vain 21.45 pelit
* €250 takuupotti “double or nothing” formaatissa

Lisäksi 5-a-side turnaukset illan mielenkiintoisimpiin peleihin:
* Man United vs Wolfsburg
* Gladbach vs Man City
* Malmö vs Real Madrid

Muista myös Veikkausliiga: kierros jatkuu tänään Turussa, jossa Inter kohtaa KuPSin. Tarjolla on €150 5-a-side turnaus tästä pelistä, johon odotetaan taas runsaasti osallistujia.

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista, niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos vähintään 10 000 euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futistietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen.

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis