Fantasy Premier League: Teemu Pukki on tällä hetkellä kuumaa kamaa – tässä muita mielenkiintoisia nimiä

Norwich-Manchester United Valioliiga Tottenham Preston-Norwich Teemu Pukki Norwich Teemu Pukin Viasatin radiotoimittaja Teemu Pukin Teemu Pukki Baby Fantasy Premier League Teemu Pukki hattutemppu valioliiga norwich valioliigan

Fantasy Premier League eli tuttavallisemmin FPL on täydessä vauhdissa kolmas otteluviikko käynnistyy perjantaina Aston Villan ja Evertonin kohtaamisella.

Fantasy-pelaajien joulu koittaa aina syksyisin, kun äärimmäisen suosittu FPL pyörähtää käyntiin. Maailmanlaajuisesti levinnyt pelimuoto on myös vallannut suomalaisfanien sydämet ja mukana on joka vuosi enemmän ja enemmän pelaajia.

Fantasy Premier League – tulevan viikon poiminnat:

Teemu Pukki

Tänä vuonna lisämielenkiintoa pelaamiseen tuo Teemu Pukki, joka pitää yllä sinivalkoisia värejä maailman kovimmassa jalkapallosarjassa. Pukin alku kauteen on ollut suorastaan maaginen ja se on näkynyt myös FPL:n puolella, missä Pukki on tällä hetkellä koko pelin ostetuin pelaaja.

Mainos alkaa:

Pukin alkukaudesta ei kuitenkaan kannata vetää vielä suurempia johtopäätöksiä, koska maalittomia jaksoja on varmasti edessä. Kannattaa jopa vetää tässä kohtaa vastavirtaan ja jättää Pukki valitsematta, koska Norwichin tulevat ottelut ovat erittäin haastavia.

Kevin De Bruyne

Tämä hiljainen belgialaistähti on aloittanut kauden mykistävällä tavalla, sillä syötöt ovat löytäneet kohteen hämmästyttävällä tavalla. De Bruyne alusti joukkueensa molemmat maalit Tottenhamia vastaan, mutta syöttöjä olisi voinut kertyä vielä enemmänkin tilille, mikäli joukkuekaverit olisivat olleet tehokkaampia. De Bruyne on Cityn pelin sielu, jota kukaan toinen ei pysty korvaamaan. Näin ollen belgialainen tuskin joutuu edes rotaation uhriksi, vaan mies on pyörittämässä peliä viikosta toiseen. Erittäin kova lisä FPL-jengiin!

Dani Ceballos

Ceballos saapui Real Madridista lainalle Arsenaliin ja on ottanut heti paikkansa avauskokoonpanosta. Espanjalainen oli jopa hämmentävä hyvä Burnleyta vastaan, joten Arsenal-fanit ovat todellakin saaneet uuden suosikkipelaajan. Ceballos on FPL-arvoltaan selvästi markkinaa aliarvostetumpi, joten mies on loistava valinta keskikentälle. Tosin Arsenalin hieman vaikea otteluohjelma on pieni riski Ceballosin pisteille. Tässä kohtaa voidaankin käyttää legendaarista lausahdusta “High risk, high reward”.

Raheem Sterling

Manchester Cityn tuleva otteluohjelma tulee tarjoilemaan useamman sauman suuriin maalijuhliin. Joukkueen ykköstykki alkukaudesta on ollut Raheem Sterling, joka on osunut neljästi tolppien väliin. Sterling on osoittanut viimeistelynsä olevan hieman viime vuosia tehokkaampaa, joten se lupaa hyvää City-faneille. Nopea Sterling tulee varmasti saamaan maalipaikkoja pelistä toiseen, joten miehestä voi muodostua todella tasainen pisteiden tekijä FPL:ssä. Leroy Sanen loukkaantuminen tarkoitti samalla myös sitä, että yksi rotaation palanen tippui pois, joten Sterlingille on varmasti luvassa peliaikaa. Cityn neljä seuraavaa peliä ovat Bournemouthia, Brightonia, Norwichia ja Watfordia vastaan, joten maaleja on luvassa!