Fantasy Premier League käynnistyy – osallistu liigaan ja voita jopa 5000 €!

Summer Series Valioliiga Fantasy Premier League
Kuva: Getty Images

Fantasy Premier League on viime vuosina tasaisesti nostanut suosiotaan Valioliiga-ystävien keskuudessa, kun taistelu parhaan valmentajan tittelistä käy kuumana.

FPL:ssä tarkoituksena on koota oma joukkue Valioliiga-pelaajista. Näiden edesottamukset tuovat sinun joukkueellesi pisteitä, joten tietämyksestä todellakin on apua, kun mietit joukkueen rakennetta. Tehtävää on vaikeuttamassa budjetti, joten et pysty valitsemaan suoraan parhaita pelaajia, vaan kompromisseja on edessä budjetin tiimoilta.

Äärimmäisen suosittu valmentajapeli on kasvattanut suosiotaan hurjaa tahtia, kun kaveriporukat taistelevat keskenään paremmuudesta. FPL:ssä hienoa on se, että pystyt osallistumaan useampaan liigaan samaan aikaan. Näin ollen voit taistella esimerkiksi useista erilaisista palkinnoista.

Valioliiga-kausi käynnistyy perjantaina 12. elokuuta, joten enää ei ole kauaa maailman parhaan futissarjan starttiin.

Yksi tulevan kauden kovimmista liigoista tarjoaa yli 10 000 euron edestä palkintoja. Parhaalle voi olla tarjolla jopa yli 5000 euroa, mutta se on varmaa, että liigan kauden paras kuittaa 4000 euron palkinnon. Tsekkaa lisätiedot osallistumisesta täältä!