Video: MLB-fani pisti kroppaa likoon – teki hurjan syöksyn kaiteen yli yrittäessään kopata palloa

MLB fanin syöksy / Pallomeri.net

MLB:n perinteinen All-Star -tapahtuma sai erään fanin vähän turhankin villiksi, kun hän syöksyi pallon perässä vaarallisesti kaiteen yli.

Baseballin kuninkuusluokka MLB:n vuotuista All-Star -ottelua edeltää useita eri ohjelmanumeroita ja yksi suosituimmista on pelaajien välinen kunnarikisa, jonka pallot ovat luonnollisesti haluttua tavaraa fanien keskuudessa.

Tätä kuvastaa erinomaisesti erään fanin reaktio katsomoon lyötyyn palloon. Kyseinen mieshenkilö ei nimittäin piitannut omasta turvallisuudestaan enää pätkääkään.

Hän kurotti katsomoaukon kaiteen reunalla lähistölle lentäneen pallon perään. Mies keskittyi enemmän räpylänsä auki pitämiseen ja pallon lentoradan laskemiseen kuin oman asentonsa tukevuuteen, joten kuten arvata saattaa, niin tasapaino lopulta petti hurjan näköisesti.

Mies syöksyi täysin hallitsemattomasti kaiteen yli, heitti ilmassa käytännössä voltin ja laskeutui yläselkä edellä betonille. Kuin ihmeen kaupalla mies selvisi rytäkästä ilman vammoja ja lopulta pisti kroppaa likoon aivan turhan takia, koska hän ei saanut rajusta syöksystään huolimatta palloa kopattua.

Fani sukeltaa hurjan näköisesti kunnarilyönnin perään MLB:n All-Star -tapahtumassa:

Katso myös: Video: Aivan mielipuolinen juoksu – Sasha Zhoya paineli täysin ylivoimaiseen voittoon Ranskan U20-kisoissa