Futisfanit ottivat hieman erikoisemmin yhteen – katsomossa käynnissä täysi lumisota

Lumisota fanien kesken - Pallomeri.net

Sparta Prahan ja Nürnbergin välisessä harjoitusottelussa nähtiin kylmänsorttinen – ja hieman perinteistä poikkeava – fanien yhteenotto.

Tshekissä pelattu Sparta Prahan ja Nürnbergin välinen matsi oli avausjakson loppupuolella tilanteessa 2-1, kun joukkueiden kannattajien välille puhkesi kahakka.

Erimielisyyksiä ei kuitenkaan lähdetty selvittämään nyrkein, sillä olihan fanijoukot erotettu toisistaan aidan kanssa. Taivaalta oli kuitenkin tullut lunta katsomoon, joten fanit keksivätkin varsin luovan tavan välienselvittelyyn: Katsomossa nimittäin käynnistyi lumisota, jossa valkeat pallot lentelivät aidan yli puolin ja toisin.

Hatunnosto täytyy antaa vierasjoukkueen yhdelle fanille, joka oli tehnyt valmiiksi sylillisen lumipalloja, ja muut käyttivät hänen varastoaan omiin heittotarpeisiinsa. Luovat taktiikat olivatkin paikallaan, sillä luonnollisestikin vierasfanien puoli oli selvästi alivoimainen.

Tietojen mukaan kukaan ei loukkaantunut yhteenotossa, mutta paikalta kantautuneiden raporttien mukaan kaikilla oli ainakin kohtuullisen hauskaa.

Katsomossa riehui lumisota:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Joukkueet: ,