MM-vieraita lypsetään härskisti Qatarissa – telttakylässä yöpyminen sisälsi huvittavan aamiaiskattauksen

Qatarin MM-kisojen Qatar 2022 Qatarissa Budweiser
Kuva: Getty Images

Qatarissa fanien telttakylässä on alusta asti havaittu puutteita ja nyt tähän saatiin uusi luku, kun kuva aamiaistarjoilusta alkoi levitä.

Hieman ennen Qatarin MM-kisojen alkua kävi selväksi, että paikalle matkaavia futisfaneja, jotka valitsivat majoitusvaihtoehdoksi “luksusteltan”, tulivat pahasti vedätetyiksi. Luvattuja luksuselementtejä ei näy missään ja teltoissa on käytännössä itse teltan lisäksi sängyt.

Nyt paljastui, ettei näitä puutteita paikata ainakaan ruokatarjoilun laadulla. Somessa leviää kuva siitä, että millaisen aamiaistarjoilun saa, kun maksaa telttamajoituksesta 200 puntaa yöltä.

Asukkaille on toimitettu laatikko, jossa on pieni tetra mehua, omena, huoltoasema-henkinen sämpylä, pahvikuppi, jossa on pussillinen pikakahvia, hunajaa, sekä kuivakan näköinen muffinsi ja donitsi.

Toki kyseisellä kattauksella hengissä pysyy, mutta hintatason ja telttakylän yleisen kälyisyyden huomioon ottaen on selvää, että tähän vaihtoehtoon haksahtaneita faneja lypsetään hyvin härskisti ja järjestelmällisesti.

Niin sanotuissa luksusteltoissa Qatarissa asuvat futisfanit saavat nauttia tällaisesta aamiaiskattauksesta:

Katso myös: Karu totuus tuli julki – tältä näyttää Qatarin MM-kisoihin matkaaville faneille tehdyt “luksusteltat”