Uskomaton tarina NHL:stä – fani näytti Vancouver-huoltajalle viestin pleksin läpi ja pelasti hengen

Vancouver

Uusi vuosi ei olisi voinut käynnistyä NHL:ssä kauniimmalla tarinalla, sillä Vancouver Canucksin huoltaja Brian Hamilton etsi Twitterissä sankarinaista.

Vancouver etsi Twitterissä Seattle Krakenin fania, joka oli tehnyt sankarillisen eleen 23. lokakuuta pelatussa joukkueiden välisessä ottelussa.

Lopulta tämä nainen löytyi ja hänen nimensä on Nadia Popovici.

Popovici istui Seattlen kotipelissä aivan vierasjoukkue Vancouver Canucksin vaihtopenkin takana. Nainen huomasi pelin tiimellyksessä Vancouverin huoltajan niskassa luomen, joka vaikutti pahanlaatuiselta. Popovici kirjoittikin kännykän näytölleen viestin, jonka hän sai pleksiä hakkaamalla myös Hamiltonin näkyville.

– Luomi niskassasi on mahdollisesti syöpä. Ole kiltti ja mene tapaamaan lääkäriä, viesti kuului.

Hamilton hämmästyi viestistä, mutta päätti lopulta kertoa asiasta vaimolleen, joka patisti miehensä lääkäriin.

Diagnoosi oli lopulta pysäyttävä, sillä kyseessä oli pahanlaatuinen ihosyöpä, joka hoitamattomana johtaa kuolemaan. Näin ollen Popovici teollaan pelasti Hamiltonin hengen ja luomi saatiin poistettua todella hyvissä ajoin.

Seattle ja Vancouver kohtasivat uudelleen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Sankaritar löydettiin ja joukkueet yllättivät naisen 10 000 dollarin stipendillä lääketieteen opintoihin. Tämän lisäksi Hamilton kävi myös henkilökohtaisesti kiittämässä Popovicia.

Vancouver-huoltajan pelastanut nainen palkittiin


Joukkueet: