maanantai, 04.07.2022
Koti Jalkapallo-uutiset FA Cupissa nähdään uskomatonta futisromantiikkaa – roskakuskit ja sairaanhoitajat kohtaavat Tottenhamin

FA Cupissa nähdään uskomatonta futisromantiikkaa – roskakuskit ja sairaanhoitajat kohtaavat Tottenhamin

FA Cupissa
Kuva: Getty Images

FA Cupissa nähdään todellista romantiikkaa sunnuntaina, kun kahdeksannella sarjatasolla pelaava Marine kohtaa Tottenhamin.

Marine on selvittänyt upeasti tiensä FA Cupin karsintojen läpi ja joukkueen matka huipentuu sunnuntaina Tottenhamin kohtaamiseen. Amatööriseuran valmistautuminen ei ole sujunut kuitenkaan täydellisesti, sillä normaalisti vapaa-ajankeskuksissa harjoitteleva joukkue on joutunut koronarajoitusten vuoksi uudelleenjärjestelyihin.

Onneksi apuun hyppäsivät Valioliigassa pelaavat Everton ja Liverpool, jotka tarjosivat omia harjoituskeskuksiaan Marinen käyttöön. Liverpool tarjosi myös videomateriaalia Tottenhamista, jotta vastustajan skouttaaminen olisi helpompaa.

– Ainoa keino, jolla pystymme pysäyttämään Kanen, on jos hän ei nouse pelipäivän bussiin ollenkaan, Marinen valmentaja Neil Young vitsaili Evening Standardille.

Tasoero on kuitenkin suorastaan mykistävä, sillä koskaan aikaisemmin FA Cupissa ei ole ollut yhtä montaa sarjaporrasta vastustajien välillä. Marinen pelaajisto koostuu opettajista, sairaanhoitajista ja roskakuskeista, joten ainakin edessä on ikimuistoinen kohtaaminen maailman eliittiin kuuluvia futistähtiä vastaan.