FA Cup – live stream: Burnley-Norwich näkyy ilmaiseksi lauantaina

FA Cup – live stream: Burnley-Norwich näkyy ilmaiseksi lauantaina

FA Cup jatkuu viikonloppuna ja suomalaisittain mielenkiintoisin kohtaaminen nähdään, kun Burnley ja Norwich iskevät yhteen. Tässä live stream otteluun.

Live stream: Burnley – Norwich

Norwich taistelee Valioliigassa tiukasti putoamista vastaan, joten kaikki paukut on varmasti laitettu sarjan puolelle. FA Cup on kuitenkin sellainen kilpailu, että varmasti jo tässä vaiheessa aletaan hieman kääntämään katseita myös tälle puolelle. Lauantaina haaste onkin kova, sillä Burnley pelaa niin ikään Valioliigaa, joten mitään ilmaista taivalta ei ole edessä. Luvassa onkin varmasti tasainen ottelu, jossa jatkopaikasta tullaan käymään kova taistelu.

Ehdottomasti kentän mielenkiintoisin pelaaja on Teemu Pukki, joka on päässyt jälleen kivaan maalivireeseen. Jatkuvatko tehoilut lauantaina myös FA Cupin puolella?

FA Cupin ottelut tulevat ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Lähetyksen saat käyntiin, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, jossa on rahaa vähintään 1 euro. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen kätevästi auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut