FA Cup ja NHL All Star -viikonloppu urheilukalenterin kohokohtina!

Tammikuun viimeisen viikon urheilutarjonta on alkuviikon osalta luvalla sanoen hieman lattea. Pallomeri.netin urheilukalenteri löytää kuitenkin paljon seurattavaa koko viikolle, vaikka paras ryminä urheilumaailmassa osuukin vasta loppuviikon puolelle. Lisäksi suomalaisille perinteisemmän urheilun ystäville on herkkua luvassa kun hiihdon SM-kisat televisioidaan YLE:n toimesta perjantaista eteenpäin.

Alkuviikon ankeutta helpottaa erityisesti Jokereiden KHL-ottelut maanantaina ja keskiviikkona. Maanantaina käydään myös päällekäin jokeri-matsin kanssa KHL:n derby kun Pietarin ja Moskovan suuruudet lyövät sarviaan yhteen.

Tenniksen ystäville Australian Avoimet takaavat helpot aamuherätykset vielä viikon ajan. Melbournessa edetään kohti ratkaisevia otteluita kun turnaus siirtyy toiselle viikolle. Väki vähenee ja pidot paranevat!

Viikon aikana arvokisoissa mitellään taitoluistelun EM-titteleistä. YLE lähettää kaikki ohjelmat suorina lähetyksinä.

Loppuviikko täynnä herkkua!

Golfin saralla on luvassa herkkua jo keskiviikkona käynnistyvässä Qatar Mastersissa. Mikko Ilosen lempiturnauksiin lukeutuva kilpailu on taas kolmen suomalaisen voimin mahdollisuuksien paikka. Kaikki pääsivät pelaamaan täydet neljä kierrosta kauden avanneessa Abu Dhabin kilpailussa ja nyt on paikka iskeä Qatarin kimuranteilla viheriöillä!

Katsotaanko raveja vai Jokereiden matsi?

Perjantai-iltaa höystimme paitsi TsSKA Moskova – Jokerit -ottelulla, mutta myös Toto4 -raveilla Turusta. Vaikka ei ole ravimies, niin nyt ei tarvitse lähteä edes radalle saakka, vaan voi ihmetellä hevosvoimia MTV:n välityksellä!

Viikonloppuun löytyy jälleen vaikka mitä! Hiihdon SM-kisat käynnistyvät jo perjantaina, mutta lumen parissa tapahtuu muutakin. X-gamesit ovat lumilautailun arvostetuin kilpailutapahtuma ja YLE lähettää suorana jälleen kattavasti tavaraa. BigAirit ja superpipet osoittavat varmasti jälleen huikeutensa ja suomalaisten menestystä on lupa odottaa tässä lajissa!

Koko viikon huipentaa sunnuntain vaihtuessa maanantaihin käynnistyvä Viasat Sportin lähetys NHL:n All Star -ottelusta.

Käy tarkastamassa koko viikon urheilukalenteri ja synkronoi kalenteri omaan viikko-ohjelmaasi sopivaksi!

Pallomeri.net urheilukalenteri