F1-vihjeet: Itävallan GP tarjoaa mielenkiintoisen kohdetarjonnan

F1-vihjeet Valtteri Bottas vetoyhtiö F1-sarjaan Formula 1 F1-tallien formula 1 räikköseen Lewis Hamilton F1 vettel Unkarin GP / Pallomeri.net
F1 formula kausi / Pallomeri.net

F1-vihjeet tulevat kauden avaavaan Itävallan GP:seen, johon lähdetään mielenkiintoisista asetelmista, koska Ferrari on suorastaan kriisissä.

Nappaa 10 € ilmaisveto Itävallan GP:seen!

F1-vihjeet

Tämän kauden piti olla jälleen se, kun Ferrari pääsee entistä paremmin haastamaan Mercedeksen ylivoimaa. Ensimmäiset aika-ajot paljastivat kuitenkin murheellisen tilanteen, sillä punaisen paholaisen vauhti on täysin hukassa ja talli joutuu taistelemaan tiukasti jopa keskikastin sijoituksesta. Yhtä murheellinen tilanne on myös Ferrarin koneella ajavalla Alfa Romeolla, sillä talli on yksi aika-ajojen surkeimmista suorittajista. Tämä ei todellakaan lupaa hyvää Kimi Räikköselle, joka saattaa ajaa uransa viimeistä kautta.

Lähdetäänkin hakemaan vetoja sunnuntain kisaan juurikin näitä kahta Ferrarin koneistolla ajavaa tallia vastaan. Nimittäin Räikkösellä tuskin vauhti juurikaan kiihtyy eilisestä, joten neljä ruutua ylempää lähtevä Romain Grosjean on loistava valinta H2H-kohteeseen. Yksi sunnuntain yllättäjistä voi olla Mclaren, jonka aika-ajo sujui jo mallikkaasti. Landon Norris starttaakin kisaan komeasti 4. ruudusta ja britti on varmasti tallin ykköskuski läpi kauden, sillä Carlos Sainz tulee lähtemään kauden päätteeksi Ferrarille. Näin ollen taktiikat luodaan varmasti Norrisin ehdoin, joten miehellä on loistavat saumat korkeaan sijoitukseen.

Mainos alkaa

Norris vs. Vettel -kohteessa britti saa loistavat lähtökohdat, sillä Vettel lähtee kisaan vasta 11. ruudusta, jolloin jo startissa saksalainen joutuu melkoiseen ruuhkaan ja osumia saatetaan nähdä. Sen sijaan Norrisin edellä on Mercedekset ja Max Verstappen, jolloin baana saattaa olla nopeastikin auki, kun kolmikko edessä painelee karkuun.