F1-vihjeet: Hockenheim on Lewis Hamiltonin!

F1-vihjeet: Hockenheim on Lewis Hamiltonin!

F1-vihjeet Hockenheimin Gran Prix’hin luottavat ensisijaisesti brittikuskiin ja ottaen samalla peleille pari kestoideaa kaudelta 2019.

F1-vihjeet: Hockenheim on Lewis Hamiltonin!

Kilpailun voittaja: Lewis Hamilton (1.65)

Keskeyttää 1. kierroksella: 0 (1.50)

Sijoittuneiden autojen määrä: Yli 17.5 (2.20)

Ferrarin ryssiessä aika-ajon totaalisesti on kisan ennakkoasetelmat liiankin selkeästi Mercedeksen suuntaan. Lewis Hamilton on ollut todella vahva koko viikonlopun ja olisi todennäköisesti voittanut aika-ajon, vaikka Ferrarit olisivat olleet mukana taistossa. Lewiksen voitolle tarjottu 1.65 kerroin kelpaa hienosti peleille, vaikka kovin ilmeisestä valinnasta onkin kyse. F1-vihjeet iskevät kuitenkin luottavaisesti peleille tämän hetken ykkösnimen.

Lewiksen pahimmaksi uhkaajaksi saattaa lopulta nousta Max Verstappen, joka on ollut erinomaisessa vireessä viime kisoissa. Red Bull on myös tallina mennyt hienosti eteenpäin, joten välttämättä kyseessä ei ole täysin läpihuutojuttu Mercedeksen suuntaan. Verstappen saa 2.80 kertoimein Lewista vastaan ja kisan voitosta tarjolla on 3.50 kerroin. F1-vihjeet näkevät Verstappenissa hyvän vaihtoehdon, mikäli Lewikseen ei jostain syystä löytyisi luottoa.

Keskeytykset olleet vähissä kaudella 2019

Kaudella 2019 keskeytykset ovat olleet merkille pantavan vähäisiä ja erityisesti ensimmäisistä kierroksista on selvitty lähes järjestään ilman sen kummempia haavereita. 1.50 kertoimella kilpailun ensimmäinen kierros keskeytyksittä kelpaa myös peleille.

Kolmantena kohteena nähdään sijoittuneiden autojen määrä, joka pelataan overiksi 17.5 auton rajalla. Tämä tarkoittaa siis sitä, että FIA:n viralliseen classificationiin tulee 18 autoa tai enemmän. Raja on korkea, mutta ottaen huomioon miten vähän keskeytyksiä on nähty, voidaan 2.20 kertoimella lähteä hakemaan myös tästä kisasta siistiä GP:tä teknisten vikojen jäädessä vähäisiksi.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

F1-vihjeet: Kesäkisan voittajalle matka Monzaan!

Osallistu samalla Coolbetilla käynnissä olevaan F1-kesäkisaan, jossa on palkintona upea urheilumatka Monzan osakilpailuun. F1-kesäkisassa veikataan Saksan GP:n tapahtumia ja tuloksia. Veikkauskilpailussa veikataan tallikavereiden keskinäisen kilpailun parempaa kuljettajaa. Mukaan pääset alta!

VOITA MATKA MONZAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut