F1-sarjan televisiointi pysyy pitkään Viaplayn hyppysissä – uusi viiden vuoden sopimus julki

Formula 1 F1 2025 ohjelma kisakalenteri F1-sarjan televisiointi

F1-sarjan televisiointi tulee pysymään Viaplaylla, sillä Viaplay Group on uusinut Formula 1:n mediaoikeudet seuraavaksi viideksi vuodeksi Suomessa, Hollannissa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Islannissa.

– Mahtavaa että pääsemme jatkamaan yhteistä matkaamme autourheilun kuninkuusluokan kanssa. Viaplayn raudanlujassa F1-tiimissä asiantuntijoina ovat vakuuttaneet lajilegendat kuten Mika Häkkinen, Heikki Kovalainen, Mika Salo, Emma Kimiläinen ja David Coulthard. Paikallinen ote mutta myös vahva kansainvälinen yhteistyö muiden Viaplay-maiden kanssa takaavat jatkossakin huippuluokan lähetykset, joista ei tunnetta ja asiantuntemusta tule puuttumaan, Viaplay Finlandin väliaikainen toimitusjohtaja Mikael Svensson sanaili tiedotteessa.

– Viaplayn panostukset Suomen markkinoille tulevat näkymään vahvasti tulevina viikkoina, kun jääkiekon MM-kisat 2024 startataan vertaansa vailla olevan asiantuntijatiimin kanssa.

Mainos alkaa:

Kuninkuusluokan supertähti Max Verstappen toimii myös Viaplayn lähettiläänä. Tämän kumppanuuden myötä hollantiskuski esiintyy eksklusiivisissa dokumenteissa, kuten Verstappen – Lion Unleashed ja Anatomy of a Champion.

– Aivan kuten minä, he pyrkivät olemaan parhaita, joten odotamme innolla menestyksekkään kumppanuutemme jatkumista. On hienoa tehdä yhteistyötä Viaplayn kanssa ja välittää suoitukseni radalta kotikatsomoihin, Verstappenia siteerattiin tiedotteessa.

F1 ohjelma 2025 on myös jo julkistettu. Kausi alkaa 16. maaliskuuta Australian GP:n merkeissä.