F1-kausi saadaan vihdoin käyntiin – kuka juhlii Itävallassa?

F1-vihjeet Valtteri Bottas vetoyhtiö F1-sarjaan Formula 1 F1-tallien formula 1 räikköseen Lewis Hamilton F1 vettel Unkarin GP / Pallomeri.net
F1 formula kausi / Pallomeri.net

F1-kausi 2020 saadaan vihdoin käyntiin tulevana viikonloppuna, kun Itävallassa päästään ajamaan kilpaa. Kuka nappaa avauskisan voiton?

Kausi käynnistyy kahdella Itävallassa ajettavalla kilpailulla, joten startti on kaikkea muuta kuin tavanomainen. Nyt mitataankin kuljettajien kovuutta, kun miehet lähtevät täysin ennalta-arvaamattomista lähtökohdista radalle.

Coolbetin blogissa käydään tarkasti läpi kauden avauskisaa ja sen mahdollisia suosikkeja

Viikonlopun ehdottomasti seuratuin kuljettaja, kukas muukaan kuin, Lewis Hamilton. Brittikuski on ollut viime aikoina äänekäs Black Lives Matter -liikkeen puolesta puhuja. F1-sarjan historian ensimmäinen tummaihoinen supertähti on patistanut myös muita kuljettajia ilmaisemaan oma mielipiteensä koko maailmaa puhuttaneeseen aiheeseen.

Mainos alkaa

Hamiltonin edustama Mercedes halusi myös kantaa kortensa kekoon ja se päätti juuri ennen kauden alkua vaihtaa värityksensä hopeasta mustaan. Tällä talli haluaa tehdä kantansa selväksi, että se seisoo tähtikuljettajansa takana. Täten hopeanuolena tunnettu Mercedes nähdään Itävallassa täysin uudella värityksellä.

Mercedes on tulevana viikonloppuna muutoinkin seurattu talli, sillä se on kärsinyt Itävallassa viime vuosina huonosta onnesta. Vielä vuonna 2018 Valtteri Bottas ja Hamilton valtasivat aika-ajojen jälkeen lähtöruudut 1. ja 2., mutta kisassa molemmat kuljettajat joutuivat keskeyttämään. Viime vuonna vauhtia ei myöskään löytynyt tarpeeksi ja kaiken lisäksi Hamilton onnistui kolhimaan autoaan. Bottas oli lopulta kolmas, mutta eroa kärkeen kertyi lopulta yli 28 sekuntia. Hamilton sijoittui viidenneksi.

Kokonaisuudessaan ennakon pääset lukemaan TÄSTÄ LINKISTÄ!

Coolbet tarjoaa Itävallan ensimmäiseen kilpailuun asiakkaille 10 euron ilmaisvedon! Nappaa tarjous haltuun täältä!