Video: Argentiinan Exequiel Palacios mursi selkärankansa – Paraguayn pelaaja tuli molemmilla polvilla selkään

Exequiel Palacios Argentiina / Pallomeri.net

Bayer Leverkusenin ja Argentiinan tähtihyökkääjä Exequiel Palacios joutuu pitkälle huilille selkärangan murtuman takia.

Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa nähtiin hyvin puhuttava tilanne, kun Argentiina ja Paraguay iskivät yhteen torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Ottelua oli pelattu vajaat puoli tuntia, kun Bundesliigan Bayer Leverkusenia siviilissä edustava Argentiinan Exequiel Palacios nousi tavoittelemaan pääpalloa ja osui siihen puolittain.

Paraguayn Angel Romero sen sijaan sai täydellisen osuman, sillä hän ponkaisi samaan palloon, missasi sen selvästi, mutta sen sijaan hän jyräsi Palaciosia selkään molemmat polvet edellä.

Romeron todellisia aikeita voi vain arvuutella, mutta sitä voi videoiden perusteella pitää kiistattomana, että hänen mahdollisuutensa ehtiä palloon ovat parhaalla tahdollakin hyvin ohuet, hän valmistautuu osumaan hyvissä ajoin ja nostaa polviaan samalla.

Vähintäänkin Romeroa voi siis syyttää täydellisestä piittaamattomuudesta, ellei jopa tahallisesta vahingoittamisesta, sillä on alusta asti selvää, että hän tulee osumaan Palaciosta päin.

Videotuomari kelasi videoita muutamaan kertaan, mutta päätyi antamaan Romerolle vain varoituksen, vaikka jalkapallohistoria tunte huomattavasti köykäisemmin perustein tuomittuja ulosajojakin.

Palacios sai joka tapauksessa vakavasti osumaa, sillä hänet vaihdettiin heti kentältä ja sairaalan jatkotutkimuksissa hänen selkärangastaan löytyi murtuma, joten häntä odottaa pitkä sairasloma.

Itse ottelu päättyi pistejakoon maalein 1-1.

Leverkusen-tähti Exequiel Palacios mursi selkärankansa tämän töötin seurauksena:

Katso myös: Video: Vuodenaika vaihtui vikkelästi – Venäjän 3. tason matsi muuttui täydeksi hankifutikseksi


Joukkueet: ,