Ex-tennislupaus paljasti valmentajaisänsä sairaat metodit – ”Hänellä oli tapana sitoa minut sänkyyn”

Ex-tennislupaus Guillermo Perez Roldan / Pallomeri.net

Entinen tennislupaus Guillermo Perez Roldan on lehtihaastattelussa avautunut isänsä suorastaan sairaista valmennusmetodeista ja tempauksista.

Nykyään 50-vuotias entinen tennislupaus Guillermo Perez Roldan antoi haastattelun argentiinalaislehti La Nacionille, jossa hän paljastui kuinka hirviömäisesti hänen isänsä Raul Perez Roldan valmensi häntä.

– Isä oli valmentaja visionääri, poikkeuksellisen tarkka yksityiskohdissa ja hyvä valmentaja. Valitettavasti hän oli myös isäni. Valitsisin mieluummin itselleni huonon valmentajan, mutta hyvän isän, Perez Roldan muistelee haastattelussa.

Hän kertoo menettäneensä isänsä tämän ennen kaikkea suorastaan sairaiksi luokiteltavien metodien takia.

Mainos alkaa

– Kerran erään tappion jälkeen isäni löi minua nyrkillä kasvoihini ja piti päätäni veden alla kylpyammeessa. Lisäksi hänellä oli tapana myös sitoa minut sänkyyn ja antaa minulle ruoskaa, koska en hänen mielestään liikkunut tarpeeksi kentällä, Perez Roldan paljastaa.

Perez Roldan päätti ammattilaisuransa vuonna 1993 loukkaantumisten vuoksi. Loukkaantumiset eivät olleet tullut kuitenkaan tenniskentällä, vaan hän oli samana vuonna Genovassa katsomassa tennisottelua. Tämän jälkeen hän huomasi kahden miehen lyövän hänen isäänsä paikallisella rautatieasemalla.

– Menin auttamaan isääni, jota pahoinpideltiin. Loukkasin tappelussa pahasti itseäni ja minulle tehtiin useita leikkauksia. Syy urani loppumiseen oli tässäkin mielessä isäni, joka teki aina tyhmiä asioita, kuten ajautui tappeluihin, Perez Roldan toteaa.

Uransa lopetettuaan Perez Roldan oli lähdössä lomalle, mutta yhteydenotto pankkiin paljasti, että hänelle oli tehty kaikessa hiljaisuudessa todella sikamainen temppu. Perez Roldanin vanhemmat olivat nostaneet pankista hänen urallaan tienaamat rahat, joita oli lähes 5 miljoonan euron edestä.

– Vain kolme kuukautta urani loppumisen jälkeen jouduin kääntymään isoäitini puoleen, joka lainasi minulle rahaa, jotta selviäisin, hän kertaa.

Perez Roldan kertoo, ettei ole tällä hetkellä isänsä kanssa missään tekemisissä. Isä asuu perheensä kanssa Chilessä, missä hän johtaa paikallista tennisakatemiaa. Kaikesta huolimatta hän on anteeksiantavainen isäänsä kohtaan.

– Menetin isäni jo lapsena, kun hän valmensi minua. Toivon kuitenkin, että vielä joskus lähentyisimme. Kaikesta huolimatta hän on minun isäni, Perez Roldan päättää.

Tsekkaa myös: Video: Nyrkkeilijä kutsui nettitrollaajan kehään – ”ottelu” loppui lyhyeen