Entinen koripalloilija paljastaa – seksiä vaatinut seurapomo kosti jättämällä palkat maksamatta ja antamalla potkut

Entinen naiskoripalloilija Milica Dabovic / Pallomeri.net

Entinen koripalloilija Milica Dabovic on kertonut sveitsiläiselle Blick-lehdelle esimerkkejä uransa varrella kohtaamasta törkeästä kohtelusta.

Uransa lopettanut koripalloilija Milica Dabovic paljastaa Blick-lehden haastattelussa saaneensa urallaan useita seksipyyntöjä seurapomoilta. Serbialainen Dabovic päätti peliuransa vuonna 2016.

Dabovic kertoo Blickille saaneesa jopa potkut seurajoukkueestaan, koska ei suostunut seksiin seurapomon kanssa. Hän sai moraalittomia ehdotuksia uransa aikana useammassakin seurassa. Dabovic ei kuitenkaan Blickin jutussa erittele, mistä seurajoukkueista on kyse.

Mainos alkaa

Euroopan kovissa sarjoissa Dabovic edusti uransa aikana muun muassa WBC Spartak Moskovaa, serbialaisia huippuseuroja Crvena Zvezdaa ja Partizania sekä turkkilaista Besiktasia.

– Seuran presidentti halusi harrastaa seksiä kanssani, mutta kieltäydyin. Kolme kuukautta myöhemmin sain potkut. Minulle ei edes maksettu palkkaa tuona aikana, Dabovic kertoo.

Eräässä toisessa seurassa hän joutui melko samanlaisen kokemuksen eteen.

– Solmin sopimuksen seuraan ja sitten sain puhelun joltain korkeassa asemassa olleelta henkilöltä. Hän pyysi minua nukkumaan kanssaan. Kieltäydyin ja jätin seuran.

Dabovic sanoo olevansa ylpeä, ettei hän koskaan suostunut minkäänlaisiin moraalittomiin vaatimuksiin.

– Olen iloinen, etten koskaan levittänyt jalkojani. En silloin, kun ansaitsin 20 000 frangia kuukaudessa, enkä silloin, kun en saanut yhtäkään senttiä pelaamisestani. Minulla on puhdas omatunto ja voin katsoa itseäni peilistä ilman mitään ongelmia, Dabovic päättää.

Lue myös: Käsittämätön jatkosopimus! Patrick Mahomes kirjoitti urheiluhistorian rahakkaimman diilin