Video: Raskaan sarjan ex-mestari laittoi jalalla koreasti – ”Noinko sinä harjoittelet?”

Raskaan sarjan ex-mestari Joseph Parker / Pallomeri.net

Koronakaranteenit ovat saaneet ihmisten luovuuden kukkimaan. Nyt asialla oli ex-maailmanmestari Joseph Parker hulppeine tanssivideoineen.

Nyrkkeilyn raskaan sarjan ex-maailmanmestari Joseph Parker on tuoreesta Instagram-päivityksestään päätellen eksynyt aikanaan väärän lajin pariin, sillä hänessä näyttäisi olevan hieman tanssijan vikaa. Jokainen voi toki arvioida itse hänen taitonsa oheiselta videolta, mutta ainakaan heittäytymisestä ei Parkerin suoritus jää kiinni.

Parker tanssii videolla The Pointer Sistersin Jump (For my love) -kappaleen tahtiin. Video on mukaelma elokuvan Love Actually kohtauksesta, jossa elokuvan päätähti, Iso-Britannian pääministeriä näyttelevä Hugh Grant tanssii ympäri taloaan.

Parker eläytyy tanssimiseen kunnolla, mutta kuten elokuvassakin kävi, hänet yllätetään rysän päältä, kun hänen perheensä osuu paikalle, jolloin Parker alkaa nyrkkeillä ilmaa.

Mainos alkaa

– Noinko sinä harjoittelet?, kysyy Parkerin vaimo.

– Jep, tokaisee Parker pokkana samalla jatkaen ilmanyrkkeilyään.

Parker piti hallussaan WBO-liiton raskaansarjan mestaruutta vuosina 2016–2018. Hänen valtakautensa päättyi tappioon Anthony Joshualle. Parke on otellut ammattilaiskehissä 29 kertaa ja poistunut kehästä voittajana 27 kertaa. Voitoista 21 on tullut tyrmäyksellä.

Ex-mestari Joseph Parker hassuttelee Love Actually -elokuvan tunnelmissa:

Katso myös: Teemu Pukki tänään 30 vuotta – tässä legendaariset osumat Schalkea vastaan