Entinen Haka-peluri kilahti ja painoi vastustajaa turpaan – teki lyömästään pelaajasta rikosilmoituksen

Luiyi de Lucas AEL Limassol (ex-Haka)

Entinen Haka-peluri Luiyi de Lucas menetti hermonsa Kyproksen cupin ottelussa ja kävi tylysti vastustajan kimppuun.

Entinen Valkeakosken Hakan pelaaja, nykyään Kyproksen liigan AEL Limassollia edustava Luiyi de Lucas nousi myrskyn silmään kilahdettuaan aivan totaalisesti kesken pelin.

De Lucas löi Apollon Limassolin Eliel Peretziä päähän ja potkaisi tätä myös ottelun loppuhetkillä. De Lucasin riehaantumisen jälkeen alkoi joukkorähinä ja erotuomari ajoi sekä de Lucasin että Peretzin pelistä ulos.

De Lucas sanoi, että ei halua selitellä tekoaan, mutta tarjosi silti selityksen tapahtuneelle.

– Ikävä kyllä vastustajan ei-hyväksyttävä ja epäammattimainen käytös sekoitti pääni. Se alkoi heti ottelun alettua. Koko pelin ajan jouduin jatkuvien syvästi rasististen ja henkilökohtaisten loukkausten kohteeksi. En ole koko ammattilaisurani aikana kokenut näin pahaa rasismia kentällä. Kokemani turhautuminen ja nöyryytys saivat mieleni huurtumaan. Reaktioni oli surkea yritys pysäyttää se, mitä minulle oli tapahtumassa, de Lucas avautui.

De Lucas kertoo tehneensä jo juristin avustuksella rikosilmoituksen Peretzistä. Hän aikoo myös valittaa kokemastaan rasismista Kyproksen jalkapalloliitolle, Euroopan jalkapalloliitto UEFA:lle ja Kansainväliselle jalkapalloliitto FIFA:lle.

AEL hävisi ottelun maalein 3-1.

Entinen Haka-pelaaja Luiyi de Lucas kilahtaa aivan totaalisesti ja käy vastustajan kimppuun:

Katso myös: Kameramies kohnotti ankarasti La Ligassa – avustava erotuomari Guadalupe Porras jyrättiin sairaalakuntoon