Koskettava hetki Valioliigassa – Evertonin ja Man Cityn ukrainalaispelaajat halasivat liikuttuneina ennen ottelua

Evertonin Mykolenko ja Cityn Zinchenko / Pallomeri.net

Valioliigassa nähtiin liikuttava hetki ennen Evertonin ja Man Cityn välistä ottelua, kun joukkueiden ukrainalaispelurit kohtasivat.

Everton ja Manchester City kohtasivat Valioliigan lauantain kierroksella ja City voitti ottelun maalein 1-0. Ottelu itsessään oli lopulta sivuseikka sen rinnalla, mitä nähtiin ennen ottelua.

Joukkueiden väliset vihollisuudet, jalkapallo ja urheilu ylipäätään ovat varsin pieniä asioita, kun aletaan puhua esimerkiksi sodasta. Tästä koskettavana osoituksena päästiin todistamaan kaunista ja tunteikasta hetkeä kahden maanmiehen välillä, kun ottelun alkulämmittely olivat käynnissä.

Cityn Oleksandr Zinchenko käveli keskikentälle tapaamaan Everton-kollega Vitaliy Mykolenkoa. Liikuttuneet ukrainalaispelurit halasivat toisiaan veljellisesti ja vaihtoivat muutaman sanan ennen kuin kumpikin jatkoi valmistautumistaan otteluun, johon keskittyminen tuskin on vallitsevassa tilanteessa järin helppoa.

Evertonin Vitaliy Mykolenko ja Manchester Cityn Oleksandr Zinchenko kohtasivat toisensa ennen Valioliiga-ottelun alkua:

https://twitter.com/SkySportsPL/status/1497620437764911108

Katso myös: Puolan maajoukkue laittoi kovan boikotin päälle – ei suostu pelaamaan Venäjää vastaan jalkapallon MM-jatkokarsinnassa


Joukkueet: ,