Everton teki valintansa – Carlo Ancelotti nimettin uudeksi manageriksi

Carlo Ancelotti Everton / Pallomeri.net

Everton on valinnut uuden managerinsa. Vetovastuun ottaa meritoitunut italialaismanageri Carlo Ancelotti, joka astuu ruoriin sunnuntaina.

Valioliigaseura Everton on nimennyt italialaisen Carlo Ancelottin uudeksi managerikseen. Ancelotti teki seuran kanssa neljän ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen, eli sopimus kantaa aina kauden 2023-2024 loppuun asti.

Ancelotti sai aiemmin kaudella potkut Serie A:n Napolista. Ancelotti on erittäin meritoitunut valmentaja, jolla on vyöllään muun muassa kolme Mestarien liigan voittoa. Hän nosti pystiä kahdesti AC Milanin kanssa ja kerran Real Madridin käskijänä.

Mainos alkaa

Ancelotti seuraa uuden joukkueensa otteita lauantain Valioliigakierroksen Arsenal-ottelussa katsomon puolelta. Hän ottaa vetovastuun joukkueesta sunnuntaina. Ensimmäisen kerran Ancelotti valmentaa Evertonia tapaninpäivän Burnley-kotiottelussa.

Everton antoi kaksi ja puoli viikkoa sitten pelatun Merseysiden derbyn jälkeen potkut portugalilaiselle valmentajalleen Marco Silvalle. Hänen asemansa oli tukala jo ennen paikalliskamppailua ja kohtalo sinetöityi 5-2-tappion jälkeen.

Silvan potkujen jälkeen Evertonin valmennusvastuuta kantoi väliaikaisena managerina Duncan Ferguson. Hän on joukkueen puikoissa vielä lauantain kierroksella.

Tsekkaa myös: Video: NHL:ssä kauden noloin ”tappelu” – huvittava sätkiminen päättyi lyhyeen


Joukkueet: