Everton-pelaaja rikkoi ylimielisesti liikkumisrajoituksia – poliisi pysäytti ja palautti maan pinnalle

Oumar Niasse Everton / Pallomeri.net

Everton-hyökkääjä Oumar Niasse ei hankkinut itselleen sympatiapisteitä jäämällä poliisin haaviin liikkumisrajoitusten räikeästä rikkomisesta.

Evertonin hyökkääjä Oumar Niasse joutui keskiviikkona ongelmiin virkavallan kanssa hänen rikottuaan varsin räikeästi Iso-Britannian hallituksen asettamia liikkumisrajoituksia. Niasse ajoi autoaan ilman turvavyötä, kun kyydissä oli kolme muuta ihmistä.

Maan hallitus oli vain kahta päivää aiemmin ilmoittanut uusista rajoituksista, joiden mukaan ulkona saa liikkua vain yksin tai samaan talouteen kuuluvan henkilön kanssa. Määräysten mukaan kotoa saa poistua vain välttämättömä ostoksia varten ja lähteä kerran päivässä ulos esimerkiksi lenkille.

Poliisin siviilipartio pysäytti Niassen seurueineen eivätkä selitykset aivan uponneet. Niasse sai ajelustaan kirjallisen varoituksen ja tylyt nuhtelut. Silminnäkijän mukaan poliisit osoittivat Niassea taskulampulla ja pyysivät tätä tavaamaan nimensä.

Mainos alkaa

– He ilmeisesti soittivat Evertonin edustajille ja kertoivat, mitä heidän pelaajansa tekee. Kyydissä olleet tytöt lähtivät Uberilla. Niasse sai kuulla kunniansa ja häntä käskettiin poistumaan, silminnäkijä kertoi The Sunille.

Suur-Manchesterin poliisi vahvistaa tilanteen tapahtuneen keskiviikkoiltana. Everton ei ole toistaiseksi halunnut kommentoida Niassen toimia.

Tsekkaa myös: Video: Sairaalan työntekijöiden laulu sulatti Jürgen Kloppin sydämen – ”Aloin itkemään välittömästi”


Joukkueet: