Evander Kanen vaimo lataa hurjia syytöksiä miehestään – NHL aloitti tutkinnan

Evander Kane Evander Kanen NHL

Evander Kanen ura on melkoisten kohujen sävyttämä jo aikaisemmin, mutta nyt syytökset ovat kenties kovimmat kuin koskaan aikaisemmin.

Nimittäin San Jose Sharksin hyökkääjän vaimo syytti miestään perheensä hylkäämisestä. Anna Kane toteaa miehensä lähteneen hulppealle Euroopan lomalle samaan aikaan, kun hän joutui myymään vihkisormuksensa saadakseen äidinmaidonkorviketta 1-vuotiaalle lapselleen.

– Onko edes sanoja kuvailemaan sitä, miten paha ihminen olet, kun hylkäät poikaasi odottavan vaimosi ja yksivuotiaan tyttäresi, Anna Kane kirjoitti Instagramissa. 

Kovat syytökset eivät jääneet kuitenkaan tähän, vaan Anna Kane löi NHL:n kannalta kiusallisia väitteitä julkisuuteen. Naisen mukaan Evander Kane on lyönyt omista peleistään vetoa.

– Voisiko joku kysyä Gary Bettmanilta, kuinka he voivat antaa pelaajan lyödä vetoa omista matseistaan, päivityksessä todetaan.

– Miten NHL voi antaa peliaddiktin yhä pelata, kun hän selvästi häviää tahallaan pelejä voittaakseen vetoja?

NHL ilmoitti välittömästi aloittavansa tutkinnan, jossa yritetään selvittää, että onko Evander Kane oikeasti lyönyt vetoja omista peleistään.


Pelaajat:
Joukkueet: