“Ajattelin, että voisin yhtä hyvin vaikka tapella” – Evander Kane tappeli ja kuittaili valmentajalle tv-haastattelussa

Evander Kane Edmonton Oilers

Edmontonin Evander Kane on jälleen hankkiutunut kohun keskelle. Tällä kertaa hän kuittaili tv-haastattelussa valmentajalleen.

Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Evander Kane pelasi sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa Winnipeg Jetsiä vastaan käydyn kamppailun avauserässä vain kolme ja puoli minuuttia.

Toisessa erässä Kanen turhautuminen purkautui jäällä, kun hän tappeli Jets-pakki Brenden Dillonin kanssa. Molemmille tuomittiin viisiminuuttinen jäähy tappelusta ja päälle vielä kaksiminuuttiset käytösrangaistukset.

Mainos alkaa:

Eikä tässä muuten mitään ihmeellistä sinänsä olisi ollutkaan, mutta Kane antoi toisella erätauolla tv-haastattelun, jossa hän perusteli tappelua erikoisella tavalla.

– En juuri pelannut ensimmäisessä erässä, joten ajattelin, että voisin yhtä hyvin tapella ja istua jäähyaitiossa 7–8 minuuttia, Kane pamautti.

Kommentista nousi luonnollisesti kohu, sillä kommentti oli selvä kuitti Edmontonin päävalmentaja Jay Woodcroftin suuntaan. Pelaajat harvemmin kritisoivat valmentajiaan yhtä suorasukaisesti siitä nyt puhumattakaan, että se tapahtuisi kesken ottelun.

Winnipeg voitti ottelun lopulta jatkoajalla maalein 3-2.

Evander Kane tappeli Brenden Dillonin kanssa ottelussa Winnipegiä vastaan:

Kane kuittaili valmentajalleen tv-haastattelussa perustellen tappeluaan jääajan puutteella:

Katso myös: Yllätysnimi NHL:n pistepörssin kärkeen – Alex DeBrincat hurjasteli hattutempun Calgarya vastaan


Pelaajat:
Joukkueet: