Video: Evander Kane sai kolmen ottelun pelikiellon tuomarin tönäisemisestä

Evander Kane

San Jose Sharksin Evander Kane on asetettu kolmen ottelun pelikieltoon harjoitusottelussa tapahtuneesta tuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta.

NHL tiedottaa, että San Jose Sharksin hyökkääjä Evander Kane saa pelikiellon myötä katsella kauden kolme ensimmäistä ottelua katsomon puolelta.

Pelikielto on perua Vegasia vastaan pelatun harjoitusottelun tapahtumista. Kaikki alkoi, kun Kane ajautui sanaharkkaan Vegas-pakki Deryk Engellandin kanssa. Tilannetta seurannut linjatuomari Kiel Murchison päätti reagoida Kanen ja Engellandin sanailuun ennen kuin se kävisi fyysiseksi ja tarrasi kiinni Kaneen. Tuomari kaatoi Kanen vahingossa jäähän ja tästä Kane suivaantui. Ylös jäästä noustuaan Kane tönäisi linjatuomaria ja sai ulosajon.

Mainos alkaa

Kane ei sulattanut ulosajoaan, vaan syytti tilanteesta linjatuomaria.

– Minut ajettiin ottelusta ulos, kun sain tuomarin niskaani. Jos katsot hänen kasvojaan, hän käyttää kaikki voimansa yrittäessään painaa minut jäähän, jonka hän myös teki. Se on uskomatonta. Tämä on täysi vitsi. Olin vain luistelemassa ja huolehtimassa omista asioistani vihellyksen aikaan ja seuraavaksi tuomari laittaa minut jäähän, vaikka en tehnyt mitään, Kane kiehui medialle ottelun jälkeen.

Kane menettää palkkansa pelikiellon ajalta, mikä tarkoittaa hänen ansioillaan 112 903 dollarin ja 23 sentin suuruista summaa.

Evander Kane sai kolmen ottelun pelikiellon:

Katso myös: TPS:n Lauri Korpikoski sai kahden ottelun pelikiellon


Pelaajat:
Joukkueet: