Video: San Jose Sharksin Evander Kane sai kolmen ottelun pelikiellon

Evander Kane san jose sharks pelikielto - pallomeri.net

San Jose Sharksin hyökkääjä Evander Kane on tuomittu kolmen ottelun pituiseen pelikieltoon Winnipeg Jetsiä vastaan pelatun ottelun tapahtumista.

Kane taklasi perjantaina pelatussa ottelussa Jetsin Neal Pionkia rajusti siten, että miehen kyynärpää osui Pionkia päähän.

Ottelun aikana taklauksesta tuomittiin vain kahden minuutin rangaistus, mutta NHL:n kurinpito katsoi tilanteen kolmen ottelun pelikiellon arvoiseksi teoksi.

Mainos alkaa

Kane otti itse kovasanaisesti kantaa saamaansa rangaistukseen.

– On naurettavaa, että George Parrosin johtama NHL:n kurinpitoelin jatkuvasti valikoi ketä tai mistä he antavat pelikieltoa. Tällaisissa samanalaisissa tapahtumissa on jätetty antamatta pelikieltoa tai sakottamatta lukemattomia kertoja, Kane sanaili Twitterissä.

Kane kritisoi juurikin linjattomuutta. Hänen mielestään nykypäivänä on mahdotonta tietää, mistä tulee lisärangaistuksia ja mistä ei.

Tuomion myötä Kane menettää myös palkastaan noin 113 000 dollaria. Tuoreessa tuomiossa painoi myös se fakta, että mies on NHL-urallaan hölmöillyt itselleen lukuisia ulosajoja, ja niitä seuranneita pelikieltoja.

Tästä tilanteesta Evander Kane sai pelikieltonsa:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTube-kanavalla.


Pelaajat:
Joukkueet: