Euroviisut 2019: Tässä vihjeet finaalipäivän karkeloihin!

Euroviisut 2019: Tässä vihjeet finaalipäivän karkeloihin!

Euroviisut 2019 ratkaistaan tänään 18.5.2019 finaalipäivän muodossa. Sekoitus naapurimaiden puoltamista, poliittisen ilmapiirin ilmentymää ja kummallisia esityksiä on taas luvassa. Hyppää mukaan ja nautitaan yhdessä tämän kevään musakisasta numero 1!

Euroviisut 2019: Tässä vihjeet finaalipäivän karkeloihin!

Käydään tässä jutussa läpi Euroviisut 2019 -kisojen TOP 5 -suosikit ja tehdään loppuun vielä honorable mention mustasta hevosesta. Läpikäynti starttaa kisojen valtavalla ennakkosuosikikalla Hollannilla.

Hollanti

Voittajakerroin 1.77

Hollanti lähtee kisoihin valtavana suosikkina omissa papereissa jopa hieman pliisulla kappaleella. Duncan Laurence vasta tekee nimeä itsestään, mutta Belgiassa ja Hollannissa kappale on ollut listasijalla 7. Lopulta mitäänsanomaton kappale ei meidän papereissa voi tätä voittaa, joten voittokertoimeen emme koske. Hollanti todennäköisesti loistaa Euroviisut -juryn pisteissä.

Australia

Voittokerroin: 7.80

Australian resepti on selvä. Vaaleat hiukset, syvä kaula-aukko, jotain ihmeellistä jodlaamista sisältävä kappale ja kaikkien sympatiapisteet talteen vielä ainakin näiden kisojen ajan. Lavaesitys on kummallinen ja jää varmasti mieleen. Aussit eivät silti tätä voita, koska naapurimaiden pisteet valuvat väkisin Eurooppaan. Vihjeet aussien osalta olisivat heitä vastaan pelaamista, mutta jätetään tällä kertaa Down Underit rauhaan.

Sveitsi

Voittokerroin: 12.00

Sveitsin taktiikka tähän vuoteen on komea ja söpö poppari poika, joka esittää hieman Ed Sheeran -viboilla tehtyä folklatino-poppia. Siitä kombosta saa jokainen vetää omat johtopäätöksensä, mutta 2012 peakannut Luca Hänni saattaa omata vielä faneja naapurimaissa. Vihjeet jättävät myös Sveitsin oman onnensa nojaan, mutta selkeää suosikin viittaa kantava maa ansaitsi maininnan tässä artikkelissa.

Ruotsi

Voittokerroin: 15.00

Ruotsilla on heittää lavalle etnistä taustaa omaava esiintyjä John Ludvik, joka dominoi laulutaidoissaan edellä olevat kaverit  melko selvästi. Biisi on tarttuva ja jälleen kerran Ruotsi on kisoissa suureen yleisöön uppoavalla kappaleella liikkeellä. Ruotsissa on varmasti kertoimensa puolesta valueta, joten tässä kohti suositus Ruotsin korkealla sijoittumiseen.

Islanti

Voittokerroin: 18.00

Islanti on liikkeellä todella brutaalilla lavaesiintymisellä ja varmasti tietyt tahot Euroopassa viihtyvät ennemmin Islannin mörinän parissa kuin vaikka Sveitsin popparipojan mukana. Islannnin biisin kertosäkeessä on todella vahvat Muse-vibat ja muutenkin kappale voisi löytyä Simulation Theorylta. Islanti on kuitenkin liian rohkealla virityksellä liikkeellä ja tämä kappale jää lopulta kauaskin kärjestä.

Euroviisut 2019 – Kisojen musta hevonen

Norja

Voittokerroin: 29.00

Norjalla on erikoinen trio lavalla, mutta tätä kestomenestyjää ei sovi koskaan sivuuttaa. Lisähuomioita maa saanee Alexandra Rotanin keräämästä mediahuomiosta. Norjaa voisi lähteä hakemaan Top 6:seen 2.75 kertoimella tai vaihtoehtoisesti pärjäämään H2H-kohteessa Ranskalle 1.94 kertoimella.

Euroviisut 2019 – Lopulliset valinnat

Vihjeet viisuihin tulevat lopulta kovana kolmikkona, jossa puolletaan Ruotsia, Norjaa ja Saksaa.

Ruotsi Top 3: (2.40)

Ranska – Norja 2 (1.94)

Saksa Top 20: (1.80)

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut