Video: Eurooppa-liigan karsinnoissa nähtiin huima rankkarikisa – veskaritkin joutuivat ampumaan

Eurooppa-liigan

Eurooppa-liigan karsinnoissa nähtiin uskomatonta draamaa, kun Rio Ave ja AC Milan joutuivat ratkaisemaan voittajan rankkarikisassa.

Lohkopaikkojen kohtalo ratkaistiin torstaina, kun ohjelmassa oli karsintojen viimeinen kierros. Yksi illan suurimmista spektaakkeleista koettiin Portugalissa, kun Rio Ave isännöi AC Milania.

Varsinainen peliaika päättyi numeroihin 1-1, joten voittajaa lähdettiin hakemaan jatkoajalta. Rio Ave otti ohjat käsiinsä heti alussa, kun Dala Gelson iski 2-1-johtomaalin.

Isäntien taivas synkkeni jatkoajan lisäajalla, kun AC Milanille tuomittiin rangaistuspotku. Hakan Calhanoglu painoikin 2-2-tasoituksen, kun kellossa oli 120+2.

Mainos alkaa

Näin ollen edessä oli rangaistuspotkukilpailu. Tästä muodostuikin todellinen jännitysnäytelmä, koska paremmuuden ratkaisemiseen tarvittiin peräti 24 yritystä. Jopa veskarit pääsivät yrittämään maalintekoa, mutta ne suoritukset nyt olivat kaukana onnistumisesta.

Rio Aven unelma lohkopaikasta mureni karulla tavalla, kun Simon Kjaer ratkaisi voiton italialaisille. Rio Ave ei voi kuitenkaan syyttää kuin itseään, sillä joukkueella oli useampi mahdollisuus napata voitto niin jatkoajalla kuin rankkarikisassakin.

Eurooppa-liigan karsinnoissa eeppinen rankkarikisa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Joukkueet: ,