Video: Eurooppa-liigan finaalissa todella erikoinen voittomaali – Lukaku ohjasi saksarin omiin

Eurooppa-liigan finaali sevilla inter romelu lukaku - pallmeri.net

Eurooppa-liigan finaali Sevillan ja Interin välillä pelattiin perjantai-iltana Kölnissä. Ottelusta ei ainakaan tapahtumia puuttunut.

Matsia oli takana vain muutama minuutti, kun Interille tuomittiin pilkku, jonka Romelu Lukaku iski sisään.

12 minuutin kohdalla oli kuitenkin Sevillan vuoro, kun Luuk de Jong syöksypuski pallon verkon perukoille.

Puolen tunnin kohdalla de Jong pääsi lähietäisyydeltä iskemään Sevillan jo johtoon. Avauspuolikkaan maali-iloittelu ei ollut vielä ohi, sillä muutamaa minuuttia myöhemmin Diego Godin puski Interin tasoihin, ja 2-2-numeroissa mentiin myös tauolle.

Toisella puoliajalla peli rauhoittui. Ensimmäinen kunnon paikka nähtiin 65 minuutin kohdalla, kun Lukaku pääsi puolittaiseen läpiajoon onnistumatta kuitenkaan maalinteossa.

Ottelun ratkaisu nähtiin 74. minuutilla jopa koomisella tavalla: Diego Carlos tempaisi boksissa varsin etevän saksarin, mutta veto oli kuitenkin suuntautumassa hiuksenhienosti maalin ohi. Pallo sattui kuitenkin laskeutumaan suoraan maalin sivustalla olleen Lukakun jalkaan ja kimposi siitä vastustamattomasti sisään.

Mestaruus on Sevillalle jo kuudes Eurooppa-liigassa (2006, 2007, 2014, 2015, 2016 ja 2020). Yksikään toinen joukkue ei ole pystynyt samaan.

Tähän 3-2-osumaan Eurooppa-liigan voitto ratkesi:


Joukkueet: ,