Video: Kyseenalainen pilkku, törkytaklaus ja suurta draamaa – Eurooppa-liigassa nähtiin matsin lisäajalla kaksi maalia ja kolme ulosajoa

Young Boys vs CFR Cluj Eurooppa-liiga / Pallomeri.net

Eurooppa-liigan ottelu Young Boysin ja CFR Clujin välillä sai käsittämättömän lopun, kun ottelun lisäaika oli pakattu täyteen tapahtumia.

Eurooppa-liigan lohkovaihe huipentui torstaina ja Young Boys-CFR Cluj -ottelussa oli kovat panokset. Clujilla oli voitolla mahdollisuus kiilata Young Boysin edelle, mutta muilla tuloksilla Young Boys jatkaisi pudotuspeleihin.

Ottelu oli pitkään varsin tapahtumaköyhä, kunnes Cluj meni 84. minuutilla johtoon ja tarrasi jatkopaikkaan. Kukaan ei vielä tässä kohtaa osannut aavistaa mitä olikaan vielä luvassa.

90. minuutilla Young Boysin kulmapotkun jälkitilanteessa pallo pelattiin maalille ja Clujin maalivahti Cristian Balgradean hyppäsi palloon, jota myös Young Boysin Cedric Zesiger tavoitteli.

Balgradean osui ensin palloon, mutta osui myös Zesigeriä päähän. Erotuomari näki tilanteen kuitenkin toisin ja kun ottelussa ei ollut VARia käytössä, niin hän vihelsi tilanteesta rikkeen Balgradeanille ja pilkun Young Boysille.

Balgradean suivaantui vihellyksestä totaalisesti ja meni erotuomarin iholle protestoimaan. Erotuomari ei arvostanut koskemattomuutensa loukkaamista ja ajoi Balgradeanin kentältä suoralla punaisella kortilla.

Cluj joutui vaihtamaan kakkosmaalivahtinsa kentälle ja Young Boys sai tilaisuuden tehdä tärkeän tasoitusmaalin. Vetämään tullut Jean-Pierre Nsame ei erehtynyt, mutta käänteitä oli vielä luvassa.

Nsame oli näet pääosissa myös seuraavassa. Heti maailin jälkeen hän lähti jahtamaan pallollista Cluj-pakkia ja veti tätä rumasti sekä täysin tarpeettomasti polvella reiteen. Tuomari palkitsi Nsamen tästä ulosajolla.

Cluj lähti tämän jälkeen hakemaan epätoivoisesti johtomaalia, mutta toisin kävi. Heti ensimmäisestä pallonhallinnasta kääntyi vastaisku, jossa kaksi Young Boysin hyökkääjää pääsivät kahdestaan läpiajoon, eivätkä he jättäneet maalivahdille mitään mahdollisuuksia, joten Young Boys siirtyi 2-1-johtoon ja käytännössä varmisti jatkopaikan.

Kun Cluj vielä yritti painaa palloa kohti Young Boysin boksia ja erotuomari vihelsi kamppailutilanteesta Young Boysille vapaapotkun, niin Clujin Damjan Djokovic sai tarpeekseen ja ilmoitti sarkastisesti kovaan ääneen kuinka vahvaa työtä erotuomari oli kentällä tehnyt. Palkkioksi eleistään ja sanoistaan hän sai punaisen kortin.

Eurooppa-liigan tapahtumarikkaimmat minuutit nähtiin Young Boysin ja CFR Clujin pelissä:

Katso myös: Video: Neymar painoi häikäisevän hattutempun 50 minuuttiin – teki samalla Mestarien liigan historiaa