Eurooppa liiga -vihjeet 8.11: Kotijoukkueet vahvoilla torstain kierroksella

Eurooppa liiga -vihjeet 8.11: Kotijoukkueet vahvoilla torstain kierroksella

Torstai on pyhitetty tuttuun tapaan Eurooppa liiga -otteluille. Torstain Eurooppa liiga -kierroksen vihjeet pelataan tällä kertaa kahden kovan kotijoukkueen kautta.

Eurooppa liiga -vihjeet 8.11.

Astana – Jablonec

Valinta: Astana (1,90)

Kazakstanilainen Astana kohtaa tänään kotikentällään Tsekkiläisen Jablonecin. Kotijoukkue Astana johtaa tasaista K-lohkoa kolmen ottelukierroksen jälkeen. Vierasjoukkue Jablonec on puolestaan lohkon viimeisellä sijalla.

Astana on pelannut mainiosti Eurooppa liigassa. Astana on kerännyt kolmesta ottelustaan viisi pistettä ja joukkue on onnistunut tekemään vähintään yhden maalin jokaisessa ottelussa.

Vierasjoukkue Jablonec on puolestaan kerännyt tähän mennessä kaksi pistettä. Jablonec on napannut molemmat pisteensä kotikentällä. Jablonecin ainoa vierasottelu päättyi 2-1 tappioon Rennesia vastaan. Vertailun vuoksi, Astana voitti Rennesin kotikentällään lukemin 2-0.

Astana ja Jablonec pelasivat edellisessä ottelussa 1-1 tasapelin. Ottelu oli tasainen ja tulos oli varsin oikeudenmukainen. Tänään Astana pääsee kuitenkin pelaamaan kotikentällään, missä joukkue on esiintynyt tälläkin kaudella vahvasti. Kotietu kääntää Astanan tämän ottelun suosikiksi ja näin ollen Astanan kotivoitolle tarjottu 1,90 kerroin kelpaa mukaan torstain peleihin.

Lazio – Marseille

Valinta: Lazio -1 ahc (2,10)

Lazio ja Marseille iskevät yhteen Stadio Olimpicolla. Lazio on kerännyt tähän mennessä kuusi pistettä ja on H-lohkon toisella sijalla. Marseille on onnistunut keräämään tähän mennessä vasta yhden pisteen ja joukkue löytyykin lohkon viimeiseltä sijalta yhdessä Apollonin kanssa. Tämän ottelun asetelmat ovat hyvin selkeät. Lazio varmistaa voitolla jatkopaikan, kun Marseille on tänään pakkovoiton edessä.

Lazio haki jopa hieman yllättäen selvän 1-3 vierasvoiton Marseillesta. Lazio lähtee tämän illan otteluun suosikkina kotietunsa ansiosta. Lazio varmistaisi voitolla jatkopaikan, joten uskon että joukkue on tänään hyvässä iskussa Stadio Olimpicolla.

Vierasjoukkue Marseillen meno on ollut tuskaista viime aikoina. Laziolle kärsityn tappion jälkeen, Marseille hävisi PSG:lle 2-0 ja edellisessä Ranskan Liigan -ottelussa Montpellier jyräsi Marseillen peräti 3-0. Marseille on esiintynyt varsin heikosti tämän kauden vieraspeleissään, joten joukkueelle on helppo ennakoida vaikeuksia tämänkin illan otteluun.

Lazio haluaa voittaa tänään kotiyleisönsä edessä. Marseille tarvitsee tästä ottelusta kolme pistettä, joten joukkueen on lähdettävä hakemaan maaleja heti ottelun alusta alkaen. Ottelun asetelmat, Marseillen heikot esitykset vieraspeleissä sekä Lazion kotietu kääntävät vaakakupin kotijoukkueen puolelle. Tähän kohteeseen valitaan ”aasialainen tasoitusveto”, joten Lazion kahden maalin voitto tuo lapun kotiin. Kotijoukkueen maalin voitto tuo puolestaan panokset takaisin.

UEL-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pelivihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut