Euroliiga-ottelu Real Madrid-Partizan jäi joukkorähinän takia kesken – joukkueilta loppuivat pelaajat

Real Madrid - Partizan joukkorähinä

Euroliigan ottelu Real Madrid-Partizan Belgrad jäi kesken, koska kentällä puhkesi rähinä, jonka vuoksi pelikelpoiset pelaajat loppuivat.

Koripallon Euroliigan pudotuspeliottelu Real Madridin ja Belgrad Partizanin kesken jouduttiin keskeyttämään pelaajien joukkotappelun takia. Peliaikaa oli vielä jäljellä minuutti ja 40 sekuntia, mutta ottelua ei voitu pelata loppuun, koska joukkueilta loppuivat pelikelpoiset pelaajat kesken rähinän takia.

Hässäkkä sai alkunsa kun peliä Partizanin Kevin Punter ja Real Madridin Sergio Lull törmäsivät. Kaksikko oli saman tien toistensa kimpussa ja rähinä oli valmis.

Euroliiga julkaisi ottelun jälkeen tiedotteen, jonka mukaan välikohtaukseen osallistui sekä kentällä olleet pelaajat että vaihtopenkillä istuneet. Kaikkiaan rähinässä oli mukana yhteensä 21 pelaajaa.

Koska sääntöjen mukaan peliä voidaan jatkaa vain, jos molemmilla joukkueilla on käytettävissä vähintään kaksi pelaajaa ja nyt näin ei ollut, niin ottelun lopputulokseksi tuli keskeytyshetken tulos.

Näin Partizan voitti ottelun pistein 95–80 ja johtaa ottelusarjaa 2–0. Euroliiga kertoi ilmoittavansa mahdollisista lisärangaistuksista perjantain aikana.

Real Madrid ja Partizan Belgrad selvittelivät välejään astetta fyysisemmin:

Katso myös: Dillon Brooks iski LeBron Jamesia suoraan säkeille – sai palkinnoksi ulosajon


Joukkueet: ,