Eurogamblers: Barcelona haastaa mainiossa vireessä olevan Sevillan

Eurogamblers: Barcelona haastaa mainiossa vireessä olevan Sevillan

La Ligassa pelataan tänään todellinen trilleri, kun loistavaa alkukautta pelaava Sevilla isännöi Barcelonaa.

Barcelona matkaa Sevillaan kivulias UCL-tappio niskassaan, sillä viikolla J.Guardiolan Manchester City pieksi katalaanit lukemin 3-1. Etenkin ottelun toinen puoliaika oli Barcelonan näkövinkkelistä katastrofaalinen.

Tänään Luis Enriquen käskyttämällä joukkueella on toinen todella kova haaste edessään – nimittäin Sevilla on tällä hetkellä todella kuuma joukkue! Jorge Sampaoli tuli Sevillaan täyttämään U.Emeryn jättämää aukkoa, jonka ennakkoon piti olla kaikkea muuta kuin helppo tehtävä.

Argentiinalainen on onnistunut pestissään tähän mennessä erittäin hyvin, sillä andalucialaiset ovat La Ligassa sijalla 4. ja ainoastaan kolme pistettä erottaa joukkueen sarjakärki R.Madridista. Emery jätti Sevillan menestyksekkäiden vuosien jälkeen joihin mm. kuului kolme peräkkäistä Eurooppa Liigan voittoa, joten paineet ovat olleet uudella managerilla varmasti todella kovat.

Sevillan peli kuitenkin kulkee tällä hetkellä erittäin mallikkaasti, niin La Ligassa kuin UCL:ssakin. Kotijoukkue on kokenut ainoastaan yhden tappion kymmenessä liiga-ottelussa ja UCL:ssa joukkue dominoi lohkoaan.

Barcelona puolestaan on ollut viimeaikoina erittäin haavoittuvainen. Puolustuksesta puuttuvat aina tärkeät G.Pique ja J.Alba – myös keskikentän moottori A.Iniesta on illan kamppailusta sivussa.

Ottelun lopputulosta on erittäin vaikea lähteä ennustamaan. Sevilla puhkuu näyttöhaluja, sillä joukkueet kohtasivat jo alkukaudesta Espanjan Super Cupissa, jossa Barcelona oli parempi yhteismaalein 5-0.

Vauhdikasta ottelua on lupa odottaa, sillä näiden seurojen väliset kamppailut eivät jätä ketään kylmäksi. Sánchez Pizjuán täyttyy tänään jälleen fanaattisista faneista ja kotiyleisön tarjoama tuki toimii jälleen yhtenä lisäpelaajana kotijoukkueen eduksi.

Eurogamblersin vihjeet illan otteluun:

Yli 2.5 maalia = @1.48

Yli 3 maalia = @1.69

Yli 3.5 maalia = @2.20

Molemmat joukkueet tekevät maalin = Kyllä @1.48

 

Päivän vedot sisään Coolbetilla!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut