EU-vaalit 2024 – Miten puolueet pärjäävät? Tässä kertoimet

EU-vaalit 2024 vetovihjeet epicbet presidentti Presidentinvaalit betsaaja Uuden Musiikin Kilpailu presidentinvaalit NHL Juuso adventtikisan adventtikalenterin suomalaisbetsaaja urheiluvisan suomalaisbetsarit Big Brother tanssii tähtien kanssa coolbetin suomalaisbetsaaja Liigan Coolbetin Nettilompakot NFL urheiluvisa Putous 2021 Pallomeri.netin Coolbetin tanssii tähtien kanssa rekkalappu tv-lahetysten oscar-gaala suomalaisbetsaaja putous linnan juhlat Pelicans Coolbetin Big Brother betsaaja coolbet suomalaisvedonlyöjät Big Brother Suomi Coolbet suomalaisbetsaaja ulkoasukysely Coolbetin urheiluvedonlyönti mobiilivedonlyönti Coolbetin betsaaja suomalaisasiakas jättivoitot suuremmat voitot 269 000 pokeriturnaus vedonlyöntivoitto suomalainen voitto / Pallomeri.net

EU-vaalit 2024 lähestyvät kovaa vauhtia, joten äänestäjät alkavat miettimään varmasti jo tulevia valintojaan.

EU-vaaleissa ei aivan niin suurta mielenkiintoa ole kuin vaikkapa Presidentinvaaleissa tai Eduskuntavaaleissa, mutta kuitenkin kyseessä on jättimäiset pestit, joten äänestäminen on tärkeää. Ennakolta suurin suosikki suurimman äänisaaliin kerääjäksi on Kokoomus, jonka raja äänimäärästä on lyöty Coolbetilla 21 prosenttiin. Tässä perässä on SDP, jonka raja on 20 prosentissa. Kuitenkin H2H-kohde, jossa veikataan kumman äänimäärä on suurempi, Kokoomuksen vai SDP:n, menee heittämällä Kokoomuksen nimiin. Jos SDP saisi ääniä enemmän kuin Kokoomus, niin kerroin tälle olisi 6.50.

Esimerkiksi Coolbetilla voit veikata myös sitä, että kuka on EU-vaalien äänikuningas/äänikuningatar. Suurin suosikki eniten ääniä saaliiksi ehdokkaaksi on Vasemmistoliiton Li Andersson, jonka kerroin on 1.85. Toisena on Ville Niinistö, jonka kerroin on puolestaan 5.00. Coolbetin kertoimissa seuraavina ovat Sebastian Tynkkynen sekä Eero Heinäluoma, jotka saavat kertoimet 6.00.

Mainos alkaa:

Coolbetin kohdevalikoimasta löytyy myös eri ehdokkaita, joiden kohdalla veikataan sitä, että pääsevätkö he sisään Euroopan parlamenttiin.

EU-vaalit 2024 koittaa sunnuntaina 9. kesäkuuta, kun jännitetään vaalipäivän tuloksia.