Video: Raivostunut fani kaasutti kentälle kesken pelin Etelä-Afrikassa – yritti ajaa tuomarin yli

Fani Etelä-Afrikan 3.divisioona / Pallomeri.net

Etelä-Afrikan kolmosdivisioonan ottelussa nähtiin hurja tapaus, kun tuomarin tuomioista suivaantunut fani nousi autoonsa ja yritti ajaa tuomarin yli.

Luka Ball Controllersin ja Polokwane City Roversin välinen Etelä-Afrikan kolmannen divisioonan ottelu jouduttiin keskeyttämään, kun yksi Ball Controllersin faneista suivaantui tuomarille ja vei tuohtumuksensa aivan liian pitkälle.

Ongelmat alkoivat, kun Rovers meni ottelussa 2-1-johtoon, eivätkä Ball Controllersin fanit kyenneet sulattamaan maalin hyväksymistä. Tämä sai erään fanin nousemaan autoonsa ja kaasuttamaan kentälle.

Mainos alkaa

Fani yritti ajaa tuomarin yli ja aiheutti lopulta ottelun keskeyttämisen. Joka kerta, kun ottelua yritettiin pistää käyntiin, uhkasi fani ajaa autonsa takaisin kentälle.

– Ottelu meni pilalle, koska hän yritti jatkuvasti ajaa autoaan kohti Roversin penkkiä. Hän yritti osua kuitenkin ennen kaikkea tuomariin. Tuomari oli hänen kohteenaan, mutta hän käänsi huomionsa Roversin suuntaan, kun tuomari lähti pois kentältä pelättyään uutta hyökkäystä, silminnäkijä kertoi paikalliselle sanomalehdelle.

Raivostunut fani yrittää jyrätä tuomarin autollaan:

Katso myös: Video: Mamelodi Sundowns pokkasi kolme varoitusta samasta kulmapotkusta