Video: Colmenares-pakki sai pallosta päähän ja tuupertui – Estudiantes teki maalin tyrmätyn pakin kautta

Hermanos Colmenares vs Estudiantes de Merida hassu maali / Pallomeri.net

Venezuelan jalkapalloliigassa nähtiin aivan poikkeuksellinen osuma, kun Estudiantes teki maalin maassa maanneen vastustajan kautta.

Hermanos Colmenares ja Estudiantes de Merida pistivät viihdevaihteen silmään Venezuelan jalkapalloliigan perjantain kierroksella, kun kotijoukkue kairasi maalirikkaan matsin nimiinsä maalein 4-2.

Ottelussa nähtiin yksi jalkapallokauden hämmentävimmistä ja erikoisimmista maaleista, kun Estudiantesin Christian Flores tasoitti pelin toisen jakson alussa.

Mainos alkaa

Maalitilannetta edeltäneessä paikassa Estudiantesin pelaaja potkaisi Colmenares-pakkia pallolla päin näköä ja pakki jäi makaamaan rangaistusalueelle naamaansa pidellen.

Erotuomari ei ollut kuitenkaan halukas puhaltamaan peliä poikki, vaikka pakki makasikin pitkään lähes liikkumatta. Vihellystä ei kuulunut ja pallo pysyi Estudiantesin hallussa.

Lopulta pallo päätyi keskikentän suuntaan Floresille, joka puolestaan päätti yrittää omaa ratkaisua hieman kauempaakin. Tämä kannatti, sillä Floresin veto kajahti kentän pinnassa vatsallaan maannutta pakkia jalkaan ja kimmahti siitä maaliin ohi täysin hölmistyneen Colmenares-vahdin.

Estudiantes de Merida tekee maalin maassa makaavan vastustajan pakin kautta:

Katso myös: Video: Huikea epäonnistuminen – Quito-pelaajan surkeasta keskityksestä kuoriutuikin upea laukaus