Video: Uskomaton moka – Estoril-pelaaja painoi pallon metristä taivaisiin

Joao Carlos Estoril / Pallomeri.net

Estoril-hyökkääjä Joao Carlos ei noussut esiin järin mairittelevassa valossa, kun hän mokasi häikäisevällä tavalla aivan pomminvarman paikan.

Estoril isännöi Academico Viseuta Portugalin 2. liigan tiistain kierroksella ja painoi taululle selvät 3-0-lukemat.

Lukemien olisi kuitenkin pitänyt olla kaiken järjen mukaan vielä rumemmat, sillä Estorilin Joao Carlosille pelattiin todellinen namupaikka aivan ottelun lopussa.

Carlos sai herkullisen poikittaissyötön maalin eteen. Maali ammotti tyhjyyttään, joten Carlosin tarvitsi vain putata pallo pussiin ja miettiä millaisella tuuletuksella hän maalia juhlisi.

Mainos alkaa

Sitten tapahtui jotain hyvin odottamatonta. Carlos oli noin metrin päässä maalista, mutta onnistui tunaroimaan lähestulkoon auringonvarman tontin. Carlosin ohjaus kuitenkin epäonnistui hämmästyttävällä tavalla, sillä hän onnistui potkaisemaan pallon aivan taivaisiin.

Hulluinta suorituksessa on se, että Carlosin oli käytännössä huomattavasti vaikeampaa ampua pallo maalista ohi kuin pistää se sisään, mutta niin vain Carlos onnistui vaikeammassa tehtävässä, josta tällä kertaa ei valitettavasti ollut minkäänlaista hyötyä.

Estoril-hyökkääjä Joao Carlos tunaroi saletin paikan uskomattomalla tavalla:

Katso myös: Video: Maalitykki Erling Håland hämmästytti Bundesliigassa – aivan uskomaton ninjavolley vasurilla