Esteghlal huipensi murskajaiset tylysti – maalivahti kävi upottamassa härskin rankkarin lisäajalla

Hossein Hosseini Esteghlal

Iranin liigassa nähtiin tyly kyykytys, kun Esteghlal rökitti Havadaria 6-1 ja maalivahti pamautti loppulukemat härskisti pilkulta.

Esteghlal piti paikkansa Iranin liigan sarjataulukon kärkenä kaadettuaan sarjan alempaan keskikastiin kuuluvan Havadarin kotonaan tylyin 6-1-lukemin.

Havadar olisi ollut varmasti aivan tarpeeksi polvillaan jo 5-1-tappionkin jälkeen, mutta lukemat rumenivat vielä asteen verran 93. minuutilla, kun Esteghlalille tuomittiin rankkari, josta syntyivät loppulukemat.

Rankkarin myötä Havadarin nöyryytys sai vielä uusia sfäärejä, sillä maalin viimeisteli Esteghlalin maalivahti Hossein Hosseini. Eikä siinä vielä kaikki. Hosseinilla oli nimittäin ässä hihassa, eikä hän aikonut ampua aivan mitä tahansa rankkaria.

Hosseini iski kollegalleen luun kurkkuun ja hämäsi tätä täydellisesti. Hosseini lähti normaalin näköisesti liikkeelle, mutta hieman ennen pallolle saapumista hän loikkasi näyttävästi ilmaan ja potkaisi pallon suoraan alastulosta vasempaan alakulmaan, kun Havadarin veskari lähti vastakkaiseen suuntaan.

Esteghlal-vahti Hossein Hosseini lähetettiin ampumaan lisäajan rankkaria ja hän löi kollegalle luun kurkkuun:

Katso myös: Berat Sadik laukoi jälleen todellisen maailmanluokan osuman