Esports-vihjeet: ENCE vs. Heroic ESL Cologne 2019 avauksessa!

Esports-vihjeet: ENCE vs. Heroic ESL Cologne 2019 avauksessa!

Esports-vihjeet pureutuvat tänään ENCE:n turnausavaukseen ESL Cologne 2019 -tapahtumassa. Vastapuolella nähdään tanskalainen Heroic.

Esports-vihjeet: ENCE vs. Heroic ESL Cologne avauksessa!

Valinta: Map 1 rounds handicap: Heroic +4,5 (1.80) @Coolbet

Esports-tapahtuma ESL Cologne 2019 alkaa tänään ja myös suomalainen ENCE on heti tulessa, kun se kohtaa tanskalaisen Heroicin klo 16.20 starttaavassa ottelussa. ENCE on asetettu valtavaksi ennakkosuosikiksi, mutta meidän papereissa erityisesti ottelun avauskartalle tarjottu Heroicin tasoitusveto näyttäytyy varsin mukavana kohteena.

ENCE:n ylivoimaa vai Heroicin yllätysvalmiutta?

ENCE on ansaitusti ottelun ennakkosuosikki, sillä suomalaiset ovat tämän hetken kärkeä CS:GO -skenessä. Jos katsoo surutta maailman ranking listoja, näkyy ero melko selkeästi: ENCE on 2. ja Heroic 16. Näin ollen itse ottelun sopii odottaa menevän ENCE:lle.

ENCE:lta on myös kuulunut ennen turnausta, että treeneissä on ollut hyvä meno ja täten lataus tähän turnaukseen vaikuttaa juuri oikeanlaiselta. Heroic puolestaan on hieman erikoisessa tilanteessa, sillä joukkueen valmentaja Luis ”peacemaker” Tadeu päätti astua sivuun turnauksen alla, eikä täten ole joukkueen matkassa. Esports-vihjeet laskevat tämänkin ENCE:a puoltavaksi seikaksi.

Dust2 ja Overpass Heroicin mahdollisuus

Ensimmäisen kartan pelaamisessa on aina omat riskinsä, sillä ikinä ei voi olla täysin varma millä kartalla ottelun avaus käydään. Dust2 ja Overpass ovat kuitenkin selkeitä Heroicin vahvuuskarttoja, joten mikäli jompi kumpi näistä nähdään avauksessa, kohoaa todennäköisyydet vedon onnistumisen kannalta merkittävästi.

On kuitenkin huomioitava, että kyseessä on koko turnauksen avauskartta. Täten en usko, että kumpikaan lähtee tekemään mitään yltiöpäistä ja kartta lasketellaan kohtuu tasaisissa merkeissä maaliin. Tällöin +4,5 kierrosta eteen maistuu tähän matchuppiin erittäin hyvin, joten Esports-vihjeet tarttuvat mieluusti Coolbetilla tarjottuun 1,80 kertoimeen.

Siinäpä esports-vihjeet ja avauspekulaatio ESL Cologne 2019 -taphtumaan. Pidetään kuitenkin peukkuja ENCE:lle ja toivotaan, että suomalaiset tekevät yhtä upean ellei vieläkin upeamman runin kuin IEM Katowicessa aikaisemmin tänä vuonna.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Esports asiantuntijat podcastin vieraana:

Käy kuuntelemassa podcast-jakso, jossa suomin suurinta esports-tapahtumaa, Arctic Invitationalia, Hartwall Areenalle järjestävä Ville Nikola kävi kertomassa esports-tapahtumien järjestämisestä tapahtumajärjestäjän vinkkelistä!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut