ESPN julkaisi NHL-pelaajien TOP-100-listauksen – Aleksander Barkov kärkikymmenikössä

Aleksander Barkov NHL TOP-100
Kuva: Getty Images

Aleksander Barkov mahtui kärkikymmenikköön, kun ESPN laittoi perinteisesti NHL-pelaajat paremmuusjärjestykseen TOP-100-muodossa.

Eniten pelaajia listalla on Colorado Avalanchesta, Tampa Bay Lightningista, Vancouver Canucksista sekä New York Rangersista, joista mukaan mahtui jokaisesta 6 pelaajaa. Puolestaan Seattle Krakenista, Philadelphia Flyersista ja Montreal Canadiensista listalle ei mahtunut yhden yhtä pelaajaa.

Listan kärkipaikan valtasi itseoikeutetusti Edmonton Oilersin Connor McDavid, toisena on Colorado Avalanchen Cale Makar ja kärkikolmikon täydentää Toronto Maple Leafsin Auston Matthews.

Suomalaispelureita TOP-100:ssa on kuusi kappaletta, joista korkeimmalla – yhdeksännellä sijalla – komeilee Florida Panthersin Aleksander Barkovin nimi.

ESPN:ltä erityismaininnan saivat Barkovin kyky laittaa klinikka pystyyn milloin tahansa ja myös hänen osaamisensa puolustussuuntaan.

Muut listalle mahtuneet sinivalkoiset ovat myös kaikki TOP-50:ssä: Sebastian Aho sijalla 22, Mikko Rantanen sijalla 24, Miro Heiskanen sijalla 28, Juuse Saros sijalla 29 ja Patrik Laine sijalla 49.

Listauksen kokonaisuudessaan voit katsoa ESPN:n sivuilta.


Pelaajat: