“Hurricanes voittaa!” – ESPN:lle kävi nolo moka Rangers-Hurricanes -ottelun jatkoajalla

ESPN

Tv-yhtiö ESPN:n Rangers-Hurricanes ottelulähetyksen jatkoajalla nähtiin paha moka, kun Hurricanesin voittografiikat vilahtivat ruudulla.

New York Rangers voitti Carolina Hurricanesin toistamiseen ja tällä kertaa Rangersin voittolukemat olivat toisen jatkoajan jälkeen 4-3. Ensimmäisellä jatkoajalla kuitenkin nähtiin hetkellisesti vilausta toisenlaisesta todellisuudesta, mikä hämmensi tv-katsojia.

ESPN:n lähetyksessä laitamainokset ovat digitaalisia ja näkyvät siis sellaisina vain tv:n katsojille. Molemmille joukkueille on tehty myös omat voittografiikat lähetyksiä varten. Kun Hurricanes pelasi ylivoimaa Rangersin Jacob Trouban istuessa jäähyllä, vilahti kuvissa yhtäkkiä “Hurricanes voittaa!” -grafiikat.

Mainos alkaa:

Oli operaattori sitten niin varma, että Martin Necasin veto menisi maaliin tai ei, niin lähetyksen ohjaamossa tajuttiin virhe nopeasti, sillä grafiikka ei ruudussa montaa sekuntia viihtynyt. Sen verran kuitenkin, että asia noteerattiin katsojien toimesta. Kanava onkin saanut sekä tästä että monesta muustakin asiasta kritiikkiä playoff-lähetystensä aikana.

ESPN:n lähetyksessä sattuu nolo moka, kun Hurricanesin voittografiikat ilmestyvät ruutuun:

Katso myös: Jacob Trouba haki karmeaa tappotaklausta kyynärpäällä – lopputulos oli miehen itsensä kannalta noloin mahdollinen


Joukkueet: ,