Video: ”Onneksi hän pelaa jalkapalloa” – Harry Kane sai tylysti rapaa ESPN:n vahingossa julkaisemalla videolla

Harry Kane saa rapaa ESPN:n toimittajilta / Pallomeri.net

ESPN:n Englannin osastolle kävi nolo moka, kun he julkaisivat videon, jossa Harry Kane oli toimittajien pilkan kohteena.

Kaksi ESPN:n Englannin jalkapallojaoston toimittajaa ovat esittäneet vuolaat anteeksipyyntönsä videosta, joka oli epähuomiossa mennyt julki yhtiön Youtube-kanavalla.

Videolla juontaja Alexis Nunesin ja toimittaja Mark Ogdenin aiheena on Harry Kane, joka uransa 149. valioliigamaalilla nousi kaikkien aikojen maalintekijätilastossa kymmenen parhaan joukkkoon.

Kyse oli selvästi pieleen menneestä otosta, jonka ei koskaan pitänyt mennä julki, sillä heti videon aluksi Ogden sekoaa sanoissaan.

– Hänellä on vyöllään neljä tai viisi perättäistä 20 maalin kautta Tottenhamille. Hän on vain niin tasainen. Hän on todennäköisesti yksi…, Ogden sai sanottua ennen kuin ajatus katkesi ja hän heilutti kättään kameralle todetakseen oton epäonnistuneeksi.

– Hän on ihan, että ”pitääkö minun puhua tästä k***päästä?”, Nunes vitsaili.

– Se on vain niin tylsää, eikö?, Ogden vastasi.

Kunnolla syvyyksiin video kuitenkin menee vasta, kun kuvan ulkopuolella oleva tuottaja alkaa puhua ja vie homman henkilökohtaisuuksiin.

– En voi sietää hänen ääntään. Hänen äänensä on erittäin outo…se on se asia, mikä hänestä nousee esiin, tuottaja virkkoo

– Ihmisestä, joka puhuu niin kuin hän puhuu, ei voi sanoa muuta kuin, että onneksi hän pelaa jalkapalloa, Nunes heittää ja koko kolmikko nauraa ennen uusintaoton aloittamista.

ESPN huomasi virheensä melko nopeasti ja video on sittemmin poistettu, mutta se ehti levitä sosiaalisessa mediassa varsin laajalti. Ogden pyysi myöhemmin tapausta anteeksi Twitter-tilillään ja kertoi asianosaisten olleen yhteyksissä niin Tottenhamiin kuin myös Kaneen.

Harry Kane joutuu ilkeän pilkan kohteeksi ESPN:n vahingossa julkaisemalla videolla:

Katso myös: Video: Väisty Panenka, tässä tulee Mrkonjic-rankkari – Täysin sikamainen pilkku Kroatian 2. liigassa


Pelaajat:
Joukkueet: