ESPN valitsi jokaisen NHL-joukkueen hypetetyimmän varauksen

Patrik Laine ESPN listaus nopein laukoja NHL - pallomeri.net

ESPN on koostanut mielenkiintoisen listauksen, johon se on koonnut hehkutetuimpien NHL-varausten nimet viimeisten vuosikymmenten ajalta.

Suomalaispelureista mukaan mahtui kaksi nimeä: New York Rangersin Kaapo Kakko (#2, 2019) sekä Winnipeg Jetsin Patrik Laine (#2, 2016).

Kaksikko on päässyt todella kovaan seuraan, sillä listalta löytyy muiden muassa Coloradon Avalanchen Peter Forsbergin, Detroit Red Wingsin Sergei Fedorovin,  Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosbyn, Philadelphia Flyersin Eric Lindrosin ja Washington Capitalsin Alexander Ovechkinin kaltaisia nimiä.

Laineen kohdalla ESPN muistelee, miten nuorukainen ensin johti Suomen U20 MM-kultaan, jota seurasivat Liigan mestaruus Tapparan kanssa MVP-tittelin kera, sekä arvokkaimmaksi pelaajaksi valinta myös aikuisten MM-kisoissa.

Mainos alkaa

– Tuolloin kakkosvarauksen saaminen oli lähes yhtä hyvä kuin ykkösvarauskin, artikkelissa muistellaan Laineen ja – niin ikään tälle listalle mahtuneen – Auston Matthewsin ”taistelua” ykkösvarauksesta.

Kakon puolella muistellaan sitä, että hän pelasi keväällä 2019 kolmet MM-kisat (U20, U18, aikuisten kisat), mikä nosti jo olemassa olleen Kakko-hypen huippuunsa.

Koko listan perusteluineen voit tsekata ESPN:n sivuilta.

Lue myös:

Kanadalaissivusto rankkasi NHL-playoffsien suurimmat tähdet – Barkov paras suomalainen