Espanjan maajoukkueessa kuohuu! Päävalmentajalle potkut kaksi päivää ennen MM-avausta

Espanjan Julen Lopetegui Espanja Real Madrid / Pallomeri.net

Espanjan maajoukkue on todellisen myllerryksen keskellä, sillä maan jalkapalloliitto antoi potkut päävalmentaja Julen Lopeteguille.

Koko soppa sai alkunsa eilen, kun Real Madrid julkaisi espanjalaisluotsin sopimuksen ensi kaudeksi. Espanjan jalkapalloliitto suivaantui asiasta, sillä sopimusneuvottelut oli käyty liiton selän takana. Lopeteguin toiminta oli vähintäänkin kyseenalaista, sillä mies ehti solmimaan vasta muutama kuukausi sitten uuden jatkosopimuksen maajoukkueen kanssa.

Tästä alkoi järisyttävä kuohunta, joka sai lopulta päätöksen tänään, kun liitto ilmoitti tiedotteessaan antaneensa potkut päävalmentajalleen.

Mainos alkaa

Ajankohta potkuille ei voisi juurikaan olla pahempi, sillä maan ensimmäinen ottelu MM-kisoissa on jo perjantaina, kun vastaan asettuu hallitseva Euroopan mestari Portugali.

Maan jalkapalloliitto ei nimennyt vielä Lopeteguin korvaajaa, mutta uuden valmentajan etsinnässä on pidettävä kohtuullisen kovaa kiirettä.

Espanjan Julen Lopetegui sai potkut MM-kisojen aattona

Pallomeri.net tarjoaa jalkapallon MM-kisat -osion, josta löydät muun muassa kaikkien MM-joukkueiden kokoonpanot sekä otteluohjelman! Lue lisää TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tsekkaa myös:

Futiksen MM-kisat 2018: Lohkot

Futiksen MM-kisat 2018 – otteluohjelma & aikataulut

Jalkapallon MM-kisojen viralliset nettisivut