Espanjan MM-kohu jatkaa paisumistaan – päävalmentaja kouri naispuolista apuvalmentajaa kesken finaalin

Espanjan päävalmentaja Jorge Vilda

Espanjan naisten maailmanmestaruutta on himmentänyt jatkuvasti syvenevä ahdistelukohu, jossa on nyt mukana myös päävalmentaja.

Espanja voitti naisten jalkapallon maailmanmestaruuden, mutta maajoukkueen ympärillä on siitä lähtien vellonut alati syvenevä ahdistelukohu, joka otti uusia kierroksia, kun julkisuuteen tuli video finaalin tapahtumista.

Tällä kertaa skandaalin keskiössä ei kuitenkaan ole usein eri tavoin häpeällisesti esiintynyt maan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales, vaan tällä kertaa esiin on noussut päävalmentaja Jorge Vildan toiminta.

Toimittaja David Meleron julkaisemalla videolla näkyy, miten päävalmentaja pitää naispuolista apuvalmentaja Montserrat Tomea kainalossaan ja kourii tämän rintaa.

– En vieläkään ymmärrä, miten kukaan ei puhu Jorge Vildan koskettelusta, vaan ainoastaan Rubialesista. Heidän molempien on maksettava teoistaan, Melero kirjoitti.

Tämä tapahtui samalla, kun Espanjan valmennustiimi juhli Olga Carmonan tekemää 1-0-maalia, eikä tekoa voi videon perusteella oikein mitenkään nähdä vahinkona.

Espanjan päävalmentaja Jorge Vilda kourii apuvalmentaja Montserrat Tomea:

Katso myös: Malaga-faneilta koominen protesti – juhlivat lentokentällä sattumanvaraisia ihmisiä uusina tähtihankintoina


Joukkueet: