Espanja-Suomi EM-kisojen puolivälierässä – näin katsot ottelun TV:stä

Espanja Lauri Markkanen Susijengi
Kuva: Getty Images

Koripallon EM-kisat ovat edenneet puolivälierävaiheeseen, jossa nähdään Espanja-Suomi-ottelu. Tässä ohjeet sen katsomiseen.

Suomelta nähtiin mahtava voitto neljännesvälierässä, kun suosikkina otteluun lähtenyt Kroatia kaatui numeroin 94-86. Ottelun ylivoimainen tähti oli Lauri Markkanen, joka keräsi 43 pistettä. Suomalaistähdeltä tarvitaan vastaavaa esitystä myös tiistaina, jotta Suomen joukkue voi edes haaveilla voitosta.

Espanja on kestomenestyjä koripallon arvokisoissa, joten haaste on valtaisa. Toki Espanjan tilanne ei ole yhtä loistelias kuin vielä joitain vuosia sitten, joten yllätykseen on kaikki saumat.

Nyt kaikki televisioiden ääreen, kun Susijengi taistelee paikasta välieriin. Jo nyt saavutus on ollut huikaiseva, mutta neljän joukkoon pääseminen olisi jotain täysin uskomatonta.

Näin katsot ottelun TV:stä

Taistelu välieräpaikasta on luvassa tiistaina klo 18:15, kun Susijengi hakee paikkaa neljän parhaan joukkoon. Ottelu tulee suorana lähetyksenä Yleltä TV2-kanavalta. Lähetys käynnistyy klo 18:00, joten tarjolla on ennakkostudio ennen matsin alkua.


Joukkueet: